Det eftertragtede Blå Flag vejrer over den børnevenlige strand ved Diernæs, der ligger ud til Diernæs Bugt. Stranden består af fint sand med få små og mellemstore sten og er et fint sted at lege med børnene, soppe, grave kanaler og bygge slotte, ja alle de dejlige ting, der hører til en dag på stranden i samvær med familien. Et større naturareal skaber et roligt og smukt område omkring stranden.
Vælg mellem 58 sommerhuse
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Diernæs i anden række til vandet med udsigt til havet fra såvel hus som grund.
Hyggeligt sommerhus til 6 personer beliggende i Diernæs i anden række til vandet med udsigt til havet fra såvel hus som grund. Huset ligger tæt på en børnevenlig badestrand med gode vandsports-/aktivitesmuligheder i nærheden. Emne nr. 121-62-4032.

I Haderslev Dyrehave er der fine chancer for at se nogle af de ca. 200 dådyr og 20 krondyr, der bebor haven. Dyrhaven har fire indgange, og mange af stierne i haven er handicapvenlige, så også gangbesværede og børn i barnevogne kan få del i fornøjelsen. På de store stier i Dyrehaven må der cykles, og de stejle stierne kan det være udfordrende selv på en mountainbike. Det kuperede terræn i Pamhule Skov er også perfekt til mountainbike ture. Der er mange smukke cykelruter i den uforstyrrede natur ved Diernæs, Marstrup og Hoptrup sø, og der kan lejes cykler på Danhostel i Haderslev, hvis I ikke har dem med hjemmefra.

Pamhule Skov er udlagt som et EF-fuglebeskyttelsesområde for skovfugle for at beskytte levestederne for bl.a. hvepsevåge, isfugl, bjergvipstjert, vandstær, grønspætte, flagspætte og sortspætte. I skoven er der også ravne, fiskehejrer, duehøge, musvåger, spurvehøge og røde glenter. Desuden lever her ræve, grævlinger, egern og harer samt en stor bestand af rådyr. Oplev freden og roen og det rige dyre- og fugleliv.

Ikke langt fra Diernæs ligger Slivsø, der er den 3. største sø i Sønderjylland. Søen er levested for omkring 180 fuglearter, bl.a. isfugle og havørne, og søen rummer mange gedder, aborrer og ørreder. Et naturskønt område der indbyder til en tur med madkurven.

Søer, damme, åer, vandløb, fjord og hele kysten langs Lillebælt er utroligt populært hos lystfiskere fra både ind- og udland. Kysten byder på meget alsidigt fiskeri. Her kan du fange havørreder hele året og hornfisk om sommeren. Havørred, bækørred, stalling, gedde, laks og aborre boltrer sig i åerne, og der findes en lang række private put and take søer på egnen, hvor I kan fange regnbueørred og guldørred. Hent mere information på VisitHaderslev.

Kunne det friste med en snorkelsafari? Ta’ med på undervandsjagt med håndspyd eller harpun. Der benyttes kun våddragt og snorkeludstyr - IKKE iltflasker – så alle kan være med. Alt udstyr kan lejes på stedet, så I skal bare tilmelder jer. De danske farvande er meget næringsrige og rene, og derfor er der rigtig mange fisk, der kan nås kun med svømmefødder og snorkel. Hvis I har lyst til at lære at rense, filetere og tilberede fangsten, kan I tilkøbe en seafoodsafari. Her tilberedes fisk, muslinger, rejer eller andet godt fra havet over gasblus direkte på stranden. Safarien starter oftest ved Gammelbro Camping, men dette aftales nærmere efter tilmelding.

Pirat for en dag? Ta’ med fjordbåden Helene og få en sjov dag. Det øverste dæk bliver omdannet til et piratdæk, og på turen til Aarø laves der hatte, klap til øjet, og males. Når der lægges til på Aarø, får piraterne udleveret et skattekort, og nu bliver det rigtig spændende! På turen tilbage til Haderslev kan børnene nyde indholdet af skattekisterne og måske endda besøge skipper og prøve at styre skibet. Alle deltagende børn får udleveret et diplom. Der serveres frokost kort efter afgangen fra Haderslev.

De store byer i området, Haderslev og Aabenraa, har begge fine shopping muligheder og charmerende gamle bydele med toppede brosten og velbevarede huse. I den gamle købstad Haderslev kan I se den imponerende domkirke, og slå et smut forbi damparken, der er et yndet sted for kanosejlads. Aabenraa var oprindeligt et fiskerleje, der i 17 - 1800 tallet udviklede sig til en søfartsby. Skibe herfra sejlede over hele kloden og hjembragte særprægede skikke og rigdom fra specielt østen, hvilket bl.a. ses af kaptajnsgårde på halvøen Løjtland samt Søfartsmuseet i Aabenraa. Skibsfarten og skibsværfterne har i høj grad præget Aabenraas gader og huse.

Ta’ på en smuk tur med veterantoget, der kører mellem Haderslev og Vojens. Strækningen er på 13 km og varer knap en time, så nyd samværet og nostalgien. Der er stop undervejs, så I har rig lejlighed til at hygge jer i det naturskønne landskab, der blev skabt under den seneste istid for 10.000 år siden.

Leje af sommerhus i Diernæs med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Diernæs med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Diernæs på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Diernæs nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Diernæs - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Diernæs. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Diernæs. Når sommerhuset er fundet , er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Diernæs hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Diernæs her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi står inde for, at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Diernæs, et feriehus i Diernæs eller en feriebolig i Diernæs er der ingen, der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Diernæs til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Diernæs nu!

Vælg mellem 58 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 november
Kort afstand til vandet.
Diernæs
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 april
dejligt område
Diernæs
4 voksne 0 børn 1 husdyr 6 overnatninger 2023 februar
Dejligt naturområde og trods der ingen indkøbsmuligheder er i området, var der ikke langt til Haderslev, som er en dejlig by.
Diernæs
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2022 september
Vi kender området på forhånd, men var ikke rundt i området. Formålet med opholdet var, at vi skulle til bryllup
Diernæs
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 august
Området var fantastisk. Lækker strand med lidt sten den først 1½ meter og så var det lækkert sand. Dejligt med stiger i engen, hvor vi kunne gå ture selv med en rollator. Ikke langt til en meget veludstyret Spar Købmand, som ikke var vildt dyrt. Lå rigtig godt til besøg i Haderslev og Aabenrå, hvis det var det du ville.
Diernæs

Andre artikler

  1. Sommerhus i Haderslev

    Ferieområdet Haderslev er en destination for familier, som sætter pris på de gamle danske handelsbyer, og som samtidig værdsætter en skøn natur. Mens Haderslev tilbyder alle fordelene ved bylivet, inviterer naturen til en masse udendørsaktiviteter.
    Gade med farverige huse i Haderslev
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen