Halk Strand er et dejligt familierejsemål ved Lillebælt. Den smukke natur med en rig flora og fauna, og områdets dejlige strande inviterer jer til en masse udendørs aktiviteter. De autentiske lokalsamfund, den gamle handelsby Haderslev og talrige seværdigheder tiltrækker besøgende.
Vælg mellem 109 sommerhuse
Sommerhus Halk Strand_130-F07211
Emne nr. 130-F07211

Ferieområdet Halk Strand ligger lige ud til Sønderjyllands østkyst, og er perfekt til en afslappende ferie i naturlige omgivelser for hele familien. Det rolige og familievenlige ferieområde ligger kun 12 km fra handelsbyen Haderslev. Takket være sin placering i Sandvig Bugt, inspirer området dig fra første øjekast til at gå på opdagelse.

De hyggeligt møblerede sommerhuse i området er det ideelle udgangspunkt for familier, der gerne vil have et hyggeligt tilflugtssted, hvor de kan nyde familielivet på ferien. I den nærliggende by Hejsager kan I købe dagligdagsvarer, mens Haderslev har en hyggelig gågade og række familievenlige restauranter og skønne caféer.

Stranden ved ferieområdet er en familievenlig sandstrand, som inviterer jer til at svømme, solbade og tage lange gåture langs bugten. Stranden har flere badebroer, og er kendetegnet ved at vandet langsomt bliver dybere. Bugten er dog også velegnet for surfere, da den generelt tilbyder gode forhold for vandsportsentusiaster. Lidt længere mod nord finder I Flovt Strand, der er meget børnevenlig og er omgivet af klitter.

Væk fra strandene frister det smukke naturlandskab. Her er der et finmasket net af stier, som er perfekt til vandre- og cykelture. Skovområdet Hejsager Skov ligger lige ved siden af ferieområdet. Ornitologer kan observere adskillige fuglearter tæt på kysten ved Hejsager. Også den smukke nåleskov Kelstrup Plantage der, med sit artsrige dyreliv, er perfekt at gå på opdagelse i. Generelt er naturen ved kysten og inde i landet meget afvekslende, og både Haderslev Tunneldal, Pamhule Skov og Haderslev Dyrehave er alle værd at besøge. Især Dyrehaven er meget populær bl.a. på grund af dens høje bestand af dådyr.

Der er også flere golfbaner omkring Halk Strand. Lystfiskere vil også blive begejstret over områdets fiskerige søer. Det er også muligt at tage ud til havet for at prøve dybhavsfiskeri. I kan også tage på en hyggelig sejlads med Helene Skibet på Haderslev Fjord, som er en oplevelse for hele familien. Kan I lide at dykke, er området ved Diernæs det ideelle sted. Her kan I opleve en rig havflora og en gammel ubådsstation.

Hvis I er interesseret i historie, anbefales det at besøge Kelstrup Plantage, som bl.a. har gravhøje fra sten-, bronze- og jernalderen. Det er også spændende at besøge Haderslev, som ikke kun har en smuk gågade med masser af grønne områder, men også har interessante museer og en smuk gammel bydel med en imponerende domkirke. Det er også flere slotte i området, som også er et besøg værd.

Privat sommerhusudlejning i Halk Strand - professionel service

Samtlige sommerhuse til udlejning i Halk Strand er ejet af private. Af samme årsag kan du reelt udelukkende leje et privat sommerhus i Halk Strand. Når du vælger at leje sommerhus privat i Halk Strand hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service i alle sommerhusområder gennem vores partnere. Sommerhus privat udlejning i Halk Strand? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat i Halk Strand hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Halk Strand

Her kan du når som helst finde det største udvalg af sommerhuse i Halk Strand. Feline giver dig sommerhuse i Halk Strand fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem.

Leje af sommerhus i Halk Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Halk Strand med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Halk Strand på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Halk Strand - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Halk Strand. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Halk Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Halk Strand her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Halk Strand, et feriehus i Halk Strand eller en feriebolig i Halk Strand er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Halk Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Halk Strand nu!

Vælg mellem 109 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Hejlsminde

    Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
    Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.