Halk Strand er et dejligt familierejsemål ved Lillebælt. Den smukke natur med en rig flora og fauna, og områdets dejlige strande inviterer jer til en masse udendørs aktiviteter. De autentiske lokalsamfund, den gamle handelsby Haderslev og talrige seværdigheder tiltrækker besøgende.
Vælg mellem 120 sommerhuse
Sommerhus Halk Strand_130-F07211
Emne nr. 130-F07211

Ferieområdet Halk Strand ligger lige ud til Sønderjyllands østkyst, og er perfekt til en afslappende ferie i naturlige omgivelser for hele familien. Det rolige og familievenlige ferieområde ligger kun 12 km fra handelsbyen Haderslev. Takket være sin placering i Sandvig Bugt, inspirer området dig fra første øjekast til at gå på opdagelse.

De hyggeligt møblerede sommerhuse i området er det ideelle udgangspunkt for familier, der gerne vil have et hyggeligt tilflugtssted, hvor de kan nyde familielivet på ferien. I den nærliggende by Hejsager kan I købe dagligdagsvarer, mens Haderslev har en hyggelig gågade og række familievenlige restauranter og skønne caféer.

Stranden ved ferieområdet er en familievenlig sandstrand, som inviterer jer til at svømme, solbade og tage lange gåture langs bugten. Stranden har flere badebroer, og er kendetegnet ved at vandet langsomt bliver dybere. Bugten er dog også velegnet for surfere, da den generelt tilbyder gode forhold for vandsportsentusiaster. Lidt længere mod nord finder I Flovt Strand, der er meget børnevenlig og er omgivet af klitter.

Væk fra strandene frister det smukke naturlandskab. Her er der et finmasket net af stier, som er perfekt til vandre- og cykelture. Skovområdet Hejsager Skov ligger lige ved siden af ferieområdet. Ornitologer kan observere adskillige fuglearter tæt på kysten ved Hejsager. Også den smukke nåleskov Kelstrup Plantage der, med sit artsrige dyreliv, er perfekt at gå på opdagelse i. Generelt er naturen ved kysten og inde i landet meget afvekslende, og både Haderslev Tunneldal, Pamhule Skov og Haderslev Dyrehave er alle værd at besøge. Især Dyrehaven er meget populær bl.a. på grund af dens høje bestand af dådyr.

Der er også flere golfbaner omkring Halk Strand. Lystfiskere vil også blive begejstret over områdets fiskerige søer. Det er også muligt at tage ud til havet for at prøve dybhavsfiskeri. I kan også tage på en hyggelig sejlads med Helene Skibet på Haderslev Fjord, som er en oplevelse for hele familien. Kan I lide at dykke, er området ved Diernæs det ideelle sted. Her kan I opleve en rig havflora og en gammel ubådsstation.

Hvis I er interesseret i historie, anbefales det at besøge Kelstrup Plantage, som bl.a. har gravhøje fra sten-, bronze- og jernalderen. Det er også spændende at besøge Haderslev, som ikke kun har en smuk gågade med masser af grønne områder, men også har interessante museer og en smuk gammel bydel med en imponerende domkirke. Det er også flere slotte i området, som også er et besøg værd.

Leje af sommerhus i Halk Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Halk Strand med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Halk Strand på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Halk Strand - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Halk Strand. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Halk Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Halk Strand her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Halk Strand, et feriehus i Halk Strand eller en feriebolig i Halk Strand er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Halk Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Halk Strand nu!

Vælg mellem 120 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 3 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 april
dejligt område med mange muligheder.
Kelstrup
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejlig strand og gode muligheder for at gå ture.
Hejsager
7 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 februar
Hyggeligt område. Stranden var dog virkelig dårlig. Lille og fyldt med sten, ikke et sted man ligger sig ned.
Kelstrup
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 januar
Lækkert område, men hus/have kunne have været bedre standard
Kelstrup
5 voksne 1 barn 0 husdyr 2 overnatninger 2022 december
Lækkert tæt på vandet.
Kelstrup Strand/Jylland

Andre artikler

  1. Sommerhus Hejlsminde

    Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
    Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen