Et sommerhus Hvide Sande weekend er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 612 sommerhuse Destinationer under Hvide Sande

Lej dit sommerhus Hvide Sande weekend her!

Weekendophold, og miniferie

Du beslutter selv hvor mange overnatninger du har brug for. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor er det muligt at arrangere helt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige ønsker, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du utvivlsomt finde det her på siden. Tag af sted på weekend eller miniferie - alt er muligt i et dejligt sommerhus Hvide Sande weekend.

Vi anbefaler dog, at du mindst tager 3 overnatninger i sommerhuset. Det gør vi fordi at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster altså ikke det store beløb mere at få en ekstra overnatning. Det væsentligste er dog, at den ekstra nat giver jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo lige præcis det, jeres ophold handler om.

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du booker et af dem gennem os får du til hver en tid flest sommerhuse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et sommerhus Hvide Sande weekend hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Tips til ferieoplevelser

Er helt vild med Vesterhavet og Søndervig/Ringkøbing

Stranden og klitterne der er flotte og meget høje er enestående skue, og ture til fods efter rav og lign. er populært. Fiske fra kysten også muligt ved fralandsvind bedst. Ellers er der masseraf muglighed i Put and Take søer i nærheden eller fiske i Ringkøbing Fjord eller i Hvide Sande by ved havnen.

Dejligt område, huset ligger tæt ved vandet

smukt område, med kort afstand til hyggelige seværdigheder.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Hvide Sande weekend hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Hvide Sande weekend til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver indsat simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Hvide Sande weekend, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God, venlig og effektiv service!

Meget nemt og problemfrit.

God hjemmeside, nem booking, gode huse, gode last minute tilbud. Har brugt dem flere gange, altid en god oplevelse. Kan kun anbefales.

Nem hjemmeside med gode oplysninger. Det er mindst 4. gang vi bruger Feline, uden problemer.

Vælg mellem 612 sommerhuse

Andre artikler om Hvide Sande

Vis alle artikler om Hvide Sande

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet