En idyllisk, grøn Vadehavskyst på den nordlige del af Fanø og en uendelig sandstrand mod vest omrammer ferieparadiset med maleriske fiskerbyer og hyggelige sommerhuse, der tegner et smukt billede af ”det ægte Danmark“.
Vælg mellem 172 sommerhuse
Sommerhus Rindby Strand_121-28-4222
Emne nr. 121-28-4222

Tyve minutter tager turen fra Esbjerg til Fanø. Med det samme man ankommer til øen, bliver man mødt af den romantiske ølandsby Nordby og dens beboere.

Det har vist sig flere gange, at øen er kærlighed ved første blik: Små, stråtækte huse med farverige døre, brostensbelagte gader og en særlig, rolig stemning, der alt sammen skaber den perfekte start på en rekreativ ferie.

Nordby hænger nærmest sammen med Fanø Bad, der viser øens mere moderne side med flotte ferielejligheder direkte ved stranden – og hvilken strand! Der er klitter så langt øjet rækker, og de idylliske træhuse er om end endnu mere charmerende her ved vandet. Ved stranden bliver man budt velkommen af det hvide sand, den bredde kyst og det særlige lys.

Fra Fanø Bad kan man køre langs stranden til Rindby. Der går også buslinje fra Nordby til Sønderho samt cykelstier langs landevejen gennem den vidunderlige klitplantage. Flere vælger nemlig at tage en cykelferie på Fanø for at opleve naturen på nært hold.

De store feriedomiciler ser man ikke meget til på Fanø, der i stedet er præget af små, hyggelige, fritstående sommerhuse, der ligger skønt mellem klitternes rolige og hyggelige omgivelser.

Feriegæster kan glæde sig over det gode sortiment af fødevarer, iskiosker og ikke mindst fiskeboder, hvor I kan købe frisk fisk og skaldyr til aftenmenuen.

I Rindby finder I cykeludlejning, små butikker og kunstgallerier. I dragebutikken vil I hurtigt forelske jer i de flotte farver, former og mønstre – og så er det jo godt, at der er optimale betingelser for drageflyvning på den næsten 15 kilometer lange sandstrand ved Rindby.

Det helt store highlight på stranden i juni er dragefestivalen „Kite Fliers Meeting“, mens midsommeren byder på en stor fejring af Sankt-Hans. Året rundt kan man få lidt godt til ganen på ”Bistro Stoppestedet” direkte ved stranden, hvor der serveres kolde drikkevarer og lækre is!

Ved campingpladsen ligger et pizzeria og en minigolfbane, der sørger for hyggelige timer, når I trænger til lidt afveksling fra strandlivet.

Strandbuggys og kitesurfere har sit mekka på strandens sydlige del. Hos Kites & Coffee kan man altid få sig en god snak eller låne udstyr til de forskellige sportsarter.

Naturen byder også på masser af ro for lystfiskere, der søger et godt fiskespot tæt på samt for vandrere, der vil ud og opleve de smukke skove ved Rindby Strand. Der er også flere rideskoler, hvor I kan leje heste til en udflugt langs stranden.

Området ved Rindby Strand er centrum for flere af Fanøs aktiviteter. Her bor man hyggeligt og komfortabelt. Lad familieferien gå med lige dele afslapning og aktivitet: Hvad byder jeres ferieprogram på i dag? En god bog i sommerhuset eller en lang tur på stranden? Her er alt, hvad man behøver.

Leje af sommerhus i Rindby Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Rindby Strand med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Rindby Strand på den nemmeste måde.

Udlejning af sommerhuse i Rindby Strand - enkelt og sikkert

Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Rindby Strand. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Rindby Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Rindby Strand her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Rindby Strand, et feriehus i Rindby Strand eller en feriebolig i Rindby Strand er der ingen der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Rindby Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Rindby Strand nu!

Vælg mellem 172 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Fint område. Der er overraskende langt ned til stranden selvom huset ligger i yderste klitrække.
Rindby
3 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Meget naturskønt område med rigt dyreliv.
Nyby
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 oktober
Fanø er bare mega hyggelig
Nyby
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Skøn natur. Rådyr, kaniner og fasaner helt op af huset.
Fanø, Rindby Strand
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Tæt ved strand og let adgang til badesti.
Rindby

Andre artikler

 1. Sommerhus Rindby

  Med udgangspunkt i Rindby er man centralt placeret i forhold til Fanøs mange udflugtsmuligheder hvad enten de foregår til vands, til fods, på to hjul eller hesteryg. Udforsk den varierede natur og oplev de interessante museer, charmerende landsbyer og kunsthåndværkernes arbejdende værksteder.
  Helt nyt spændende arkitekttegnet feriehus til 6 personer beliggende i Rindby tæt på stranden med flere terrasser, både overdækkede og åbne.
 2. Sommerhus Fanø

  Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
  Fanø
 3. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet