Nordby er et rigtig godt udgangspunkt hvad enten man er til sport og action, kultur- og naturoplevelser eller afslapning i sin ferie. Ravjagt, sælsafari, strandsport, cykling, kunsthåndværk eller shopping og museumsbesøg – Fanø har det hele!
Vælg mellem 33 sommerhuse
Stråtækt fanøhus til 5 personer beliggende centralt i Nordby. Huset er hyggeligt indrettet og der er adgang til have.
Stråtækt fanøhus til 5 personer beliggende centralt i Nordby. Huset er hyggeligt indrettet og der er adgang til have. 1. sal er indrettet med et soverum. Emne nr. 121-28-4002

Nordby er en hyggelig by præget af de mange smukke huse fra 1800-tallet og desuden også Fanøs største by med færgehavn, hvorfra overfarten til Esbjerg afgår. På havnepromenaden kan man sidde og betragte de mange vadefugle og ofte også sæler, når de ligger på den lille sandbanke Søjorden 50 meter fra havnen. Giv jer også tid til at slentre rundt i de små charmerende gader i Nordby og oplev den særlige atmosfære der findes der.

I det hele taget er Fanø en ø med en rigtig interessant og spændende historie: Søfartens store opsving med sejlskibene i 1700 og 1800-tallet, Danmarks første kursted ved Fanø Bad, som åbnede i 1891, samt bunkerne fra anden verdenskrig. Fanø har fire museer, som fortæller om forskellige områder af Fanøs historie. Nordby huser Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling. Dette typiske lokalmuseum formidler hvordan dagliglivet i 1700 og 1800-tallet formede sig og viser blandt andet en stor samling af traditionelle Fanø dragter. Det er muligt at købe en fællesbillet til alle museer hos Visit Fanø.

En del kunstnere har bosat sig på Fanø hvilket naturligvis præger øen med for eksempel mange spændende kunsthåndværksbutikker - ikke mindst i Nordby. Byen har også andre interessante shoppingmuligheder foruden ved et pænt udvalg af cafeer og restauranter. Børnene vil helt sikkert elske et besøg hos Fanø Vaffel og Bolsjehus, hvor I også kan prøve at deltage i bolsjekogning. Tilmelding og køb af billet foregår i butikken.

Skovlegepladsen på Fanø ligger midt i et naturskønt område i den østlige del af Fanø Klitplantage og er en kæmpestor legeplads med legeredskaber udført i træ fra skoven. Der er redskaber for både små og større børn samt forskellige spil. Samtidig er det en skulpturpark, da mange af legeredskaberne er udformet som fantasifigurer, skovtrolde mv. Efterfølgende kan I bestige Pælebjerg, Fanøs højeste punkt på 21 meter, som ligger tæt ved Skovlegepladsen. Herfra er en fantastisk udsigt og her ligger også en lille sø, hvor man om sommeren kan se åkanderne blomstre.

Fanøs 15 km ubrudte, skønne, brede sandstrand strækker sig fra Fanø Bad til Sønderho, og den må siges at være hovedattraktionen på Fanø. Her er der plads til både badeliv, leg, ravjagt, strandsejlads og surfing – og til en afstressende vandretur i vandkanten mens man nyder solnedgangen og den friske luft.

En helt oplagt aktivitet på Fanø er cykling! Øen er særdeles velegnet til cykelture. Her er aldrig langt. Fra Nordby til Sønderho er der kun 12 km, og da der er cykelstier mellem alle byer og ferieområder er det sikkert og let at cykle også for børnene. Selv stranden er farbar på cykel. Hvis man kører tæt ved klitterne er sandet så hårdt, at det føles som en cykelsti. Hos Visit Fanø kan der købes oplevelseskort, hvor der blandt andet er vist forskellige cykelruter.

En anden mulighed er at deltage i en af de guidede ture, der tilbydes på Fanø. Den mest populære af disse udflugter er helt sikkert vandreturen til sælbanken, hvor hundredevis af sæler ligger og daser på sandstranden. Eksempler på andre ture er østerssafari og rundvisning i bunkeranlæggene fra 2. verdenskrig eller byture rund i Nordby og Sønderho.

Leje af sommerhus Nordby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Nordby med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Nordby på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Nordby nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Nordby - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus Nordby. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Nordby. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Nordby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Nordby her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Nordby, et feriehus Nordby eller en feriebolig Nordby er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie Nordby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Nordby nu!

Vælg mellem 33 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Gode områder at gå ture i.
Fanø, Grøndal
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Helt fantastisk område
Fanø Bad
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Dejligt naturområde rigtig meget at hygge sig med øen er fantastisk
Nordby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 november
Husets beliggenhed passede fint til vores behov
Nordby

Andre artikler

  1. Sommerhus Fanø

    Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
    Dejligt, stråtækt feriehus til 6 personer med pragtfuld og rolig beliggenhed ved en lille sø for enden af Dalen på Fanø.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet