Holder man ferie i Nyby på Fanø, har man base helt tæt ved en af Europas bedste og mest sikre strande. Herfra er der et væld af muligheder for at dyrke sports- og friluftsaktiviteter eller, hvis man ønsker det, helt give sig hen i ro, fordybelse og afslapning.
Vælg mellem 306 sommerhuse
Velholdt og charmerende feriehus til 4 personer med en skøn beliggenhed i Nyby for enden af en blind vej på en stor naturgrund.
Velholdt og charmerende feriehus til 4 personer med en skøn beliggenhed for enden af en blind vej på en stor naturgrund. Huset ligger lige op ad klitterne, så her får man masser af privatliv og gode muligheder for ren afslapning. Emne nr. 130-M21062

Ferieområdet Nyby på Fanø ligger bag Fanøs dejlige badestrand i et kuperet klitområde. Her er ro, fred og særdeles naturskønt. Det rige dyreliv i området kommer lejlighedsvis tæt på. Det er derfor ikke usædvanligt at opleve både kaniner, fasaner og rådyr i nærheden af ferieboligerne.

Fanøs badestrand er blandt de bedste og mest sikre strande i Europa. Den er meget tilgængelig, fordi den er kørefast for både cykler og biler. Stranden er en bred, hvid sandstrand med en længde på omkring 15 kilometer. Fanøs strande kan hele året anvendes til både leg og sport på særdeles mange måder. Alt fra boldspil, strandsejling med blokarts til drageflyvning er her optimale forhold til at udøve. Hvert år i juni måned afholdes Fanøs Internationale Dragefestival, hvor omkring 5000 entusiastiske drageflyvere mødes og lufter et utrolig stort udvalg af fantasifulde drager. Dette er et helt fantastisk syn og ganske imponerende at overvære.

Stranden indbyder dog også til hygge, afslapning og fordybelse. Det kan også være en herlig ferieoplevelse at slentre en lang tur i vandkanten og lytte til bølgeskvulp, vindens susen og mågernes skrig, eller blot nyde solnedgangen og den skønne udsigt over havet set fra toppen af klitterne.

Fanø har sin egen ”sandørken” Søren Jessens Sand, hvor man kan få den noget særprægede og helt unikke oplevelse af Vesterhavet og ørkenklima i forening. Der arrangeres guidede ture til Søren Jessens Sand, men vær opmærksom på at på grund af løst sand er udflugter til området desværre ikke egnede for barne- og klapvogne.

Hvad enten man er nybegynder eller en øvet rytter, er der gode muligheder for at opleve Fanøs vilde og smukke natur fra hesteryg med udgangspunkt fra Fanø Rundridning, der er beliggende Midtbjergevej 14.

Foretrækker man at udforske øen på cykel, kan man hos Visit Fanø få nærmere information om turforslag samt køb af kort med cykelruter.

Prøv også den sjove aktivitet Pirat Minigolf, Fanø, der ligger ved Rindby Strand. Det er en flot og udfordrende 18-huls minigolfbane bygget op omkring pirattema.

Et godt udflugtsmål er også Fanøs skovlegeplads. Den er et eldorado for alle legesyge og aktive børn og voksne med sit store udbud af legeredskaber samt en forhindringsbane og en sanseplads. Desuden har pladsen et dejligt picnicområde med bænke, bål- og grillpladser samt et overdækket grillhus.

For de, der nyder lystfiskeri er der gode muligheder for det både i Fanø Fiskesø, der ligger lige syd for Nordby, samt fra kysten.

En interessant ferieoplevelse er også et besøg på Fanø Kunstmuseum beliggende i Sønderho. Museet udstiller værker udført af kunstnere med tilknytning til øen samt kunststykker med relevans for Fanø og omegn. Samlingen er på 1100 værker og præsenterer livet på Fanø tilbage fra 1800-tallet og frem til nutiden.

Leje af sommerhus Nyby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Nyby med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Nyby har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Nyby nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Nyby - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Nyby. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Nyby. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Nyby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Nyby her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo bestemt ingen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Nyby, et feriehus Nyby eller en feriebolig Nyby er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Nyby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Nyby nu!

Vælg mellem 306 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Der var ikke bade strand 300 meter væk som i skriver der var et sump område man skulle gå uden om før man fik sandstrand og kunne bade øv øv
Rindby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Så lækkert
Fanø Bad
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Elsker området
Fanø Bad
2 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Fanø er jo skøn
Fanø Bad
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Fint område, stille og rolig.
Rindby

Andre artikler

  1. Sommerhus Fanø

    Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
    Fanø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet