Sønderho er noget helt specielt både på grund af sin idylliske charme og det stærke historiske islæt, byen har. De mange velbevarede bygninger stammer fra en tid, hvor byen var den dominerende søfartsby på den jyske vestkyst. I dag er Sønderho Fanøs kulturelle centrum og et yndet mål for turister.
Vælg mellem 113 sommerhuse
Sommerhus til 10 personer beliggende i Sønderho på stor klitgrund i gåafstand fra den kilometerlange hvide sandstrand.
Sommerhus til 10 personer beliggende på stor klitgrund i gåafstand fra den kilometerlange hvide sandstrand. Huset er ideelt til såvel 1 som 2 familier. Fanøs 15 lange, hvide sandstrand hører til blandt nord Europas bedste strande, og det er ikke ualmindeligt at finde rav på stranden. Emne nr. 090-37913

Fanøs sydligste by er Sønderho, en virkelig hyggelig og idyllisk lille by, som først og fremmest er kendt for sine omtrent 300 fredede, gamle, stråtækte skipperhuse. Sønderho fremstår i dag som en meget grøn landsby, og man tilstræber at begrænse den kørende trafik i byen. Besøgende og feriegæster opfordres af samme grund til at nyde byens charme til fods.

Ganske få kilometer nord for Sønderho finder man afkørslen til skovlegepladsen på Fanø. Stedet er med sine mange forskellige legeredskaber, forhindringsbane og sanseplads et eldorado for alle aktive og legesyge børn og voksne. Samtidig er stedet også et velegnet og populært picnicområde med bænke, grill- og bålpladser samt et stort, overdækket grillhus.
Læg også vejen forbi Fanø Kunstmuseum i Sønderho, der har udstilling af kunstværker med relevans for Fanø og omegn, samt værker af kunstnere med tilknytning til øen.

Der venter mange skønne naturoplevelser, hvis I vælger at udforske Fanø på egen hånd og hvad enten det er til fods, på cykel eller fra hesteryg. Øens størrelse og begrænsede trafik, de gode cykelstier og mange små veje giver rigtig gode betingelser for hyggelige udflugter, hvor I sammen kan nyde naturen i ro, fred og eget tempo.

På Fanø er der selvsagt aldrig langt til en dejlig sandstrand. Det mest velegnede sted til badning er på strækningen mellem Fanø bad og Rindby Strand. På dette brede strandstykke, er der både gode muligheder for forskellige former for strand- og vandsport, eller bare at ligge og slappe af og nyde lyden af bølgeskvulp og indånde den friske havluft. Den fine sandstrand er en vidunderlig legeplads, hvor I sammen kan bygge sandslotte, lede efter flotte strandskaller eller flyve med drager. Lige præcis drageflyvning er det tema, cirka 5000 entusiaster samles om på Fanø hvert år i en periode på 14 dage i juni måned. Luftrummet over stranden fyldes op med farverige og yderst fantasifuldt udformede drager – et virkelig festligt syn! Endvidere bliver der i starten af august måned arrangeret Fanø Familie Dragefestival, hvor fokus er på aktiviteter for børn inddelt i aldersgrupper på hhv. over og under 12 år.

Hyggelige Sønderho Kro fra 1722 er en af Danmarks ældste og bedst bevarede kroer, beliggende få meter fra diget, hvilket giver en formidabel udsigt til marsk og vadehav. Stedet har meget unikt bevaret sin originalitet med historisk interiør som nærmest er en attraktion i sig selv.

En spændende oplevelse for hele familien er også en tur på sælsafari og havnerundfart med Fanø Færgen fra Nordby. Herfra kan I opleve både Esbjerg og Fanø fra søsiden – og se blandt andet skulpturerne ”Mennesket ved havet”, Esbjerg Vandtårn og Musikhuset Esbjerg samt sælerne på sandbankerne og ikke mindst det storslåede fugleliv i Vadehavet.

På grund af den flade strand og det meget saltholdige vand er der ved Fanø optimale betingelser for ravfund. Når vandet trækker sig, og det bliver vindstille efter et par døgn med blæst fra vest eller sydvest, er tiden inde til ravjagt. Uforarbejdet ser rav ikke ud af noget særligt, men i sleben og poleret tilstand kan det blive til de mest fantastiske smykker – et unikt ferieminde?

Der er et godt udvalg af butikker til dagligvarekøb på Fanø - både supermarkeder, delikatesse forretninger og en række gårdbutikker med salg af egenproducerede varer. For de, der vil shoppe feriesouvenirs, er det også muligt, blandt andet huser Fanø flere kunsthåndværkere, som blandt andet fremstiller og sælger smykker, tøj, glaskunst og keramik. I kan eksempelvis besøge Glaspusteriet Fanø og overvære hvordan det fascinerende håndværk udføres. Det tilhørende galleri fremviser de flotte produkter, der bliver fremstillet på stedet.

Privat sommerhusudlejning Sønderho - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Sønderho har private ejere. Af den grund kan du faktisk kun leje et privat sommerhus Sønderho. Når du bestemmer dig for at leje sommerhus privat Sønderho hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service overalt igennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Sønderho? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat Sønderho hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Sønderho
På denne side vil du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse Sønderho. Vi har samlet sommerhuse Sønderho fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Sønderho på ét sted!

Leje af sommerhus Sønderho med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Sønderho med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Sønderho har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Sønderho nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Sønderho - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Sønderho. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Sønderho. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Sønderho hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Sønderho her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Sønderho, et feriehus Sønderho eller en feriebolig Sønderho er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie Sønderho til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Sønderho nu!

Vælg mellem 113 sommerhuse

Andre artikler om Sønderho

Vis alle artikler om Sønderho

Andre artikler

  1. Sommerhus Fanø

    Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
    Dejligt, stråtækt feriehus til 6 personer med pragtfuld og rolig beliggenhed ved en lille sø for enden af Dalen på Fanø.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.