Med udgangspunkt i Rindby er man centralt placeret i forhold til Fanøs mange udflugtsmuligheder hvad enten de foregår til vands, til fods, på to hjul eller hesteryg. Udforsk den varierede natur og oplev de interessante museer, charmerende landsbyer og kunsthåndværkernes arbejdende værksteder.
Vælg mellem 242 sommerhuse Destinationer under Rindby
Helt nyt spændende arkitekttegnet feriehus til 6 personer beliggende i Rindby tæt på stranden med flere terrasser, både overdækkede og åbne.
Helt nyt spændende arkitekttegnet feriehus til 6 personer beliggende tæt på stranden med flere terrasser, både overdækkede og åbne. Huset er indrettet med både invendig og udvendig hems - begge med havkig samt et åbent rum med bl.a. bordtennisbord. Emne nr. 100-F20002-2015

Rindby er med sin beliggenhed nogenlunde midt på Fanø et fint, centralt udgangspunkt for udflugter på hele øen. Rindby Strand er meget bred og kørefast og derfor særdeles velegnet til kørsel med kite buggy. Stranden er let tilgængelig med en fin, stor nedkørsel til dejlig, hvid sandstrand med skønt badevand så langt øjet rækker. Her er super gode betingelser for drageflyvning – og vestenvinden svigter sjældent!

Der er gode betingelser for at finde rav på Fanøs strande netop på grund af den flade strand og det meget saltholdige vand. Særligt når der efter et par dage med blæst igen bliver vindstille og vandet trækker sig tilbage kan man være heldig at finde sit eget unikke ferieminde i form af et stykke rav. I uforarbejdet form syner rav ikke af noget særligt, men i sleben og poleret tilstand kan det udformes til helt flotte smykker.

Ud at fiske? Prøv Fanø Fiskesø, Storetoft 30 i Rindby, hvor der også er faciliteter som udlejning af fiskestænger samt salg af grej. Ved fiskesøen er der renseplads, kiosk og toiletter.

En dejlig naturoplevelse venter, hvis man begiver sig ud i Fanø Klitplantage, hvor landskabet veksler mellem småsøer, enge og klitter. I plantagen er tre afmærkede vandreruter, som udgår fra hver deres p-plads. Besøg også Skovlegepladsen, der ligger i den østlige del af Fanø Klitplantage. Her er der redskaber for både små og større børn samt forskellige spil. Alle legeredskaber er fremstillet af træ fra plantagen. Tæt ved Skovlegepladsen ligger Pælebjerg, som med sine 21 meter er Fanøs højeste punkt. Fra toppen af Pælebjerg er en herlig udsigt, I ikke må snyde jer selv for.

Fanø er særdeles velegnet til cykling! For det første er øen ikke større, end der aldrig er langt til noget, og desuden er der cykelstier mellem alle byer og ferieområder, hvilket gør det både let og sikkert også for børn at cykle selv. Stranden kan det også lade sig gøre at cykle på, hvis man kører tæt ved klitterne, hvor sandet er hårdt. For inspiration til udflugter og rutesammensætninger henvises til køb af oplevelseskort, der forhandles hos Visit Fanø.

En helt unik naturoplevelse bestående af ørkenklima i forening med Vesterhavet får man ved at besøge Fanøs helt egen ”sandørken” kaldet Søren Jessens Sand. Der arrangeres guidede ture til området. På grund af løst sand kan det desværre ikke kan anbefales at tage på udflugt i området, hvis man har børn, der medbringes i barne- eller klapvogn.

Vil man gerne opleve både det rige fugleliv i Vadehavet samt få lov til at komme tæt på sælerne ved sandbankerne nord for Fanø skal man tage på udflugt med færgen M/B Sønderho. Her kommer man desuden på havnerundfart i udvalgte havnebassiner og ser blandt andet Esbjergs vartegn skulpturerne ”Mennesket ved havet” samt Esbjerg Vandtårn og Musikhuset Esbjerg fra søsiden.

Leje af sommerhus Rindby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Rindby med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Rindby er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Rindby nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Rindby - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Rindby. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Rindby. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Rindby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Rindby her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Rindby, et feriehus Rindby eller en feriebolig Rindby er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Rindby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Rindby nu!

Vælg mellem 242 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Fint område. Der er overraskende langt ned til stranden selvom huset ligger i yderste klitrække.
Rindby
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 januar
Kedelig sumpet grund og nærområde. Grunden omringet af høje træer, så der må være total skygge om sommeren
Rindby
3 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Meget naturskønt område med rigt dyreliv.
Nyby
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 oktober
Fanø er bare mega hyggelig
Nyby
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Smukt område
Rindby

Andre artikler

  1. Sommerhus Fanø

    Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
    Fanø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet