Fanø Bad ligger ved en af Europas bedste, bredeste og sikreste sandstrande, hvilket giver mulighed for et væld af friluftsaktiviteter. Hele Fanø er særdeles velegnet til udflugter både på cykel, til fods og til hest.
Vælg mellem 208 sommerhuse
Fanø Bad Emne nr. 100-06844
Fanø Bad Emne nr. 100-06844

Destinationen Fanø Bad ligger i den nordlige del af Fanø ca. 1,5 km fra Rindby og har en lang historie som attraktiv badeby. Historien går helt tilbage til 1890’erne, hvor Fanø Bad både blev udpeget som Danmarks første internationale badested, og fik etableret landets første kurbad. Desuden har Fanø Bad også Danmarks første golfbane, indviet i 1901 med 9 huller og senere udvidet med yderligere 9 i 1930.

Hovedattraktionen ved Fanø Bad er selvfølgelig den helt fantastiske strand. Der er langs Fanøs vestkyst cirka 15 kilometer hvid sandstrand, kendt som værende blandt de bedste og meste sikre i Europa. Stranden er kørefast for både cykel og bil og dermed meget tilgængelig. Hele året kan Fanøs strande anvendes til sport og leg på uendelig mange måder – til alt fra badning og strandsejling med blokarts til boldspil og drageflyvning.

Netop drageflyvning er Fanøs strande så velegnede til, at der hvert år afholdes en international Dragefestival, som finder sted 14 dage i juni måned. Her mødes omkring 5000 entusiastiske drageflyvere og skaber en fest på stranden med deres meget fantasifuldt udformede og yderst farverige drager. Desuden arrangeres der i begyndelsen af august måned en Fanø Familie Dragefestival. Her er fokus på børn og aktiviteter målrettet børn – blandt andet drageworkshops for børn under 12 og strandsejlads og powerkites for børn over 12, samt fællesflyvning med drager og bamsefaldskærmsudspring.

En ferie i området Fanø bad har bestemt også rum for ro og afslapning. Man kan sidde i klitterne og se solnedgangen, gå en tur i vandkanten, lede efter rav eller smukke strandskaller, bade, bygge sandslotte, sole sig, læse en god bog – vælg selv . . .

Har man lyst til at opleve Fanøs vilde og smukke natur fra hesteryg, er der gode muligheder for det, hvad enten man er nybegynder eller en øvet rytter. Fanø har den helt perfekte størrelse til cykeludflugter specielt for børnefamilier. Visit Fanø kan kontaktes for turforslag og køb af kort med cykelruter.

Fanø har både supermarkeder og delikatesse forretninger samt flere gårdbutikker, der sælger egenproducerede varer. Øen har også en del kunsthåndværkere, der blandt andet fremstiller tøj, smykker, glas og keramik. Besøg eksempelvis Glaspusteriet Fanø og overvær udførelsen af det fascinerende håndværk. I det tilhørende galleri udstilles de flotte produkter, der er fremstillet.

For de, der gerne vil fiske, er det muligt både fra kysten og f.eks. i Fanø Fiskesø, der ligger lige syd for Nordby.

Snyd heller ikke jer selv for et besøg på Fanø Kunstmuseum beliggende i Sønderho. Museet udstiller værker fra kunstnere med tilknytning til øen samt kunststykker med relevans for Fanø og omegn. Samlingen er på 1100 værker og viser livet på Fanø fra 1800-tallet og til nutiden.

Leje af sommerhus Fanø Bad med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Fanø Bad med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning Fanø Bad på den letteste måde. Lej dit sommerhus Fanø Bad nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Fanø Bad - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Fanø Bad. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Fanø Bad. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Fanø Bad hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Fanø Bad her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Fanø Bad, et feriehus Fanø Bad eller en feriebolig Fanø Bad er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Fanø Bad til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Fanø Bad nu!

Vælg mellem 208 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 januar
God beliggenhed
Fanø Bad
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 december
Tæt på strand og andre gode områder
Fanø Bad
3 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 november
Skøn natur
Fanø Bad
3 voksne 1 barn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Meget naturskønt område med rigt dyreliv.
Nyby
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 oktober
Fanø er bare mega hyggelig
Nyby

Andre artikler

  1. Sommerhus Fanø

    Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
    Fanø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet