Lige ud for Esbjergs kyst ligger ferieøen Fanø. Den lille ø er kendt for sine billedskønne badestrande og det smukke klitlandskab. Mellem sæler, nationalpark og rav er der god plads til en afslappet ferie.
Vælg mellem 64 sommerhuse
Sommerhus Grøndal_130-M21397
Emne nr. 130-M21397

Den børnevenlige strand i Fanø Bad ligger lige ved Grøndal. Den hvide og brede sandstrand giver familier muligheden for forskellige former for vandsport. Særligt børnene vil føle sig tilpas i det lave vand.

Fra Fanø Bad og i sydlig retning er det tilladt at køre med bil langs stranden. I nordgående retning er stranden forbeholdt cykler og fodgængere. Her vil I finde den sandede halvø Søren Jessens Sand. På grund af tidevandet kan I med lidt held finde rav på dette stykke af stranden. I vil også finde mange bunkere fra efterkrigstiden, som I kan besigtige. Hvis I ikke kan få sand og vand nok, strækker der sig en 12 kilometer badevenlig sandstrand på Fanøs vestside.

Fanø er en meget lille ø på kun 16 kilometer. Derfor er I altid tæt på naturen. Grøndal, det rolige område midt på øen, er et perfekte sted at slappe af og tanke ny energi. Hvis man er vild med golf, finder man Danmarks ældste golfbane, hvor de første huller er fra 1902. Byerne Fanø Bad og Nordby ligger lige ved siden af. Den gamle skibs- og færgeby, Nordby, ligger på østkysten og er et fint og finurligt sted at gå på opdagelse.

Rindby Strand ligger på Fanøs smalleste sted og byder på indkøbsmuligheder og restauranter, mens Sønderho ligger på Fanøs sydspids. Det lille fiskerleje med kirken, møllen og museet er et hyggeligt sted at få et par timer til at gå. Stranden med sandbankerne er desuden flittigt besøgt af sæler.

I Grøndal har mange af øens dyr hjemme. I det bakkede landskab er der gode muligheder for at se fasaner, ræve, hjorte og harer. Sandbankerne med sælerne er også en særlig naturoplevelse, der kan opleves med skib fra Nordby. I Fanø Klitplantage finder I flere gode vandremuligheder, mens familiens hestepiger kan følge ruten fra sadlen.

I hundeskoven kan I slippe hunden løs, så den kan brænde lidt energi af og ikke behøver gå i snor. Hvis I vil nyde en smuk udsigt, skal I tage til det flotte udsigtspunkt i Pælebjerg.

På Fanø kan I opleve diverse museer, værksteder og små gallerier. I vil også finde en ravsliber og et lysstøberi. I Nordby finder I et gammelt Fanøhus, der i dag huser et kunstmuseum om øboernes liv gennem de seneste 300 år.

Om sommeren kan det anbefales at tage til koncert i Nordby Kirke eller deltage i den årlige dragefestival. I september er der desuden strikkefestival, hvor I kan være med – om I er nybegyndere eller garvede garnentusiaster.

Leje af sommerhus i Grøndal med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Grøndal med præcis den beliggenhed, du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Grøndal på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Grøndal - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Grøndal. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Grøndal. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Grøndal her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Grøndal, et feriehus i Grøndal eller en feriebolig i Grøndal er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Grøndal til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Grøndal nu!

Vælg mellem 64 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Dejlig indrettet og lækker varm pool område
Fanø Bad
3 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Smuk natur tæt på. Huset lå relativt ugenert fra andre huse.
Fanø
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Gode områder at gå ture i.
Fanø, Grøndal
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Dejligt naturområde rigtig meget at hygge sig med øen er fantastisk
Nordby
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 november
Husets beliggenhed passede fint til vores behov
Nordby

Andre artikler

  1. Sommerhus Fanø

    Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
    Fanø
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet