Lige ud for Esbjergs kyst ligger ferieøen Fanø. Den lille ø er kendt for sine billedskønne badestrande og det smukke klitlandskab. Mellem sæler, nationalpark og rav er der god plads til en afslappet ferie.
Vælg mellem 37 sommerhuse
Sommerhus Grøndal_130-M21397
Emne nr. 130-M21397

Den børnevenlige strand i Fanø Bad ligger lige ved Grøndal. Den hvide og brede sandstrand giver familier muligheden for forskellige former for vandsport. Særligt børnene vil føle sig tilpas i det lave vand.

Fra Fanø Bad og i sydlig retning er det tilladt at køre med bil langs stranden. I nordgående retning er stranden forbeholdt cykler og fodgængere. Her vil I finde den sandede halvø Søren Jessens Sand. På grund af tidevandet kan I med lidt held finde rav på dette stykke af stranden. I vil også finde mange bunkere fra efterkrigstiden, som I kan besigtige. Hvis I ikke kan få sand og vand nok, strækker der sig en 12 kilometer badevenlig sandstrand på Fanøs vestside.

Fanø er en meget lille ø på kun 16 kilometer. Derfor er I altid tæt på naturen. Grøndal, det rolige område midt på øen, er et perfekte sted at slappe af og tanke ny energi. Hvis man er vild med golf, finder man Danmarks ældste golfbane, hvor de første huller er fra 1902. Byerne Fanø Bad og Nordby ligger lige ved siden af. Den gamle skibs- og færgeby, Nordby, ligger på østkysten og er et fint og finurligt sted at gå på opdagelse.

Rindby Strand ligger på Fanøs smalleste sted og byder på indkøbsmuligheder og restauranter, mens Sønderho ligger på Fanøs sydspids. Det lille fiskerleje med kirken, møllen og museet er et hyggeligt sted at få et par timer til at gå. Stranden med sandbankerne er desuden flittigt besøgt af sæler.

I Grøndal har mange af øens dyr hjemme. I det bakkede landskab er der gode muligheder for at se fasaner, ræve, hjorte og harer. Sandbankerne med sælerne er også en særlig naturoplevelse, der kan opleves med skib fra Nordby. I Fanø Klitplantage finder I flere gode vandremuligheder, mens familiens hestepiger kan følge ruten fra sadlen.

I hundeskoven kan I slippe hunden løs, så den kan brænde lidt energi af og ikke behøver gå i snor. Hvis I vil nyde en smuk udsigt, skal I tage til det flotte udsigtspunkt i Pælebjerg.

På Fanø kan I opleve diverse museer, værksteder og små gallerier. I vil også finde en ravsliber og et lysstøberi. I Nordby finder I et gammelt Fanøhus, der i dag huser et kunstmuseum om øboernes liv gennem de seneste 300 år.

Om sommeren kan det anbefales at tage til koncert i Nordby Kirke eller deltage i den årlige dragefestival. I september er der desuden strikkefestival, hvor I kan være med – om I er nybegyndere eller garvede garnentusiaster.

Privat sommerhusudlejning i Grøndal - professionel service

Samtlige sommerhuse til udlejning i Grøndal har private ejere. Af den grund kan man i virkeligheden kun leje et privat sommerhus i Grøndal. Når du vælger at leje sommerhus privat i Grøndal hos Feline, havner du ikke i den situation, at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og giver dig professionel service og prisgaranti. Derudover får du lokal service på alle destinationer igennem vores partnere. Sommerhus privat udlejning i Grøndal? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat i Grøndal hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje i Grøndal

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse i Grøndal. Vi tilbyder dig sommerhuse i Grøndal fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem.

Leje af sommerhus i Grøndal med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Grøndal med præcis den beliggenhed, du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Grøndal på den letteste måde.

Udlejning af sommerhuse i Grøndal - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Grøndal. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Grøndal. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Grøndal her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Grøndal, et feriehus i Grøndal eller en feriebolig i Grøndal er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Grøndal til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Grøndal nu!

Vælg mellem 37 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Fanø

    Fanø er et af de mest populære område langs den jyske vestkyst, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Her er børnevenlige strande og flot natur der indbyder til gå- og cykelture. En suveræn skovlegeplads, et kunstmuseum og hyggelige byer står også på programmet.
    Dejligt, stråtækt feriehus til 6 personer med pragtfuld og rolig beliggenhed ved en lille sø for enden af Dalen på Fanø.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.