Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse Femmøller Strand. Bestil enkelt og sikkert online eller kontakt os hvis du har spørgsmål.
Vælg mellem 162 sommerhuse
Utroligt pænt og velholdt sommerhus til 6 personer beliggende i et skønt naturområde tæt på Mols Bjerge og kun en kort køretur til Ebeltoft.
Utroligt pænt og velholdt sommerhus til 6 personer beliggende i et skønt naturområde tæt på Mols Bjerge og kun en kort køretur til Ebeltoft. Huset har 3 lyse soveværelser som alle har udgang til terrassen. Emne nr. 045-20920.

Femmøller ligger i naturskønne omgivelser langs bunden af Ebeltoft Vig med Nationalpark Mols Bjerge lige uden for døren. Stranden er en rigtig fin og meget børnevenlig sandstrand med lavt vand. Der er suveræne muligheder for gåture, ikke mindst i Mols Bjerge. Udvalget af aktiviteter, seværdigheder og attraktioner i omegnen er tårnhøjt. Området er et oplagt valg for alle, der ønsker en dejlig strand, natur i topklasse og nem adgang til uforglemmelige ferieoplevelser med familien.

Landskabet i Mols Bjerge er helt enkelt storslået. Følg stierne ind i det kuperede terræn, hvorfra der mange steder er en flot udsigt ud over skove, hedelandskabet og havet. Køer og heste sørger for at græsset ikke bliver for højt. Gå ikke glip af dette enestående naturlandskab.

Egnen omkring Femmøller byder på et dyreliv, der omfatter alt lige fra krabber og hajer, over papegøjer og krybbyr, til bjørne, giraffer og næsehorn. Oplev dem i Skandinavisk Dyrepark, Ree Park – Ebeltoft Safari, Kattegatcentret og Randers Regnskov.

I den mere forlystelsesprægede afdeling er der intet, der når op på siden af Djurs Sommerland. Atter andre oplevelser venter jer i Memphis Mansion i Randers og i Ebeltoft, hvor Fregatten Jylland og Glasmuseet er de største attraktioner.

Rigtig god tur til Femmøller!

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Femmøller
Vil du også nyde alle fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Femmøller? Så book jeres feriehus Femmøller på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Femmøller.

"Tjekker altid tilbud på Feline når familien lige trænger til en fri weekend mini ferie m.m. Der er altid gode tilbud og det er nemt, hurtigt, overskueligt og let."

Gitte

"Var meget nemt at finde ud af hjemmesiden og alt gik nemt og hurtigt. Kort sagt en fornøjelse."

Kenneth Bender Jørgensen

Lej dit sommerhus Femmøller her!
Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Femmøller
Vores målsætning er, at Feline Holidays skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Femmøller. Derfor er der prisgaranti på alle de sommerhuse vi udlejer.

Du fortjener den bedste service
Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

"Hurtig, nemt og let booking. Billigt og opfylder lige det vi søgte. Meget hurtig tilbagemelding efter booking."

Sandie Lorentzen

Vælg mellem 162 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Rigtig dejligt område med fin mulighed for gåture.
Lyngsbæk
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Naturpark er fantastisk. Sommerhusområdet var standard.
Lyngsbæk
9 voksne 5 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
På grund af meget vand ( regn) var gummistøvler nødvendige også for at komme til havet, men en tur med god udsigt
Lyngsbæk
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Vi har altid elsket Ebeltoft og området rundt om Ebeltoft Vig
Lyngsbæk
2 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 december
Fantastisk område - og der var tykt lag sne overalt
Femmøller

Andre artikler

  1. Sommerhus Ebeltoft

    Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.
    Ebeltoft
  2. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903