Den fine sandstrand og det lave vand er med til at gøre strandturen perfekt. Nyd en afslappende dag her – eller spænd hjelmen og fat cyklen og giv jer i kast med at besejre de mange bakker i Mols Bjerge. Naturparken har et rigt dyre- og fugleliv, og informationscentrene fortæller meget mere om disse og naturen, som blev skabt i istiden. Mols byder også på mange fine udflugtsmål og seværdigheder.
Vælg mellem 79 sommerhuse
Dejligt feriehus til 6 personer beliggende i et populært område med kort gåafstand til Lyngsbæk Strand.
Dejligt feriehus til 6 personer beliggende i et populært område med kort gåafstand til Lyngsbæk Strand. Her kan man nyde ferien i fulde drag både indendørs og udendørs på den store træterrasse. Emne nr. 160-E4034

Lyngsbæk Strand er den perfekte strand til en dag med hygge i samvær med familien. Vandet er lavt langt ud, sandbunden er fast og god, så I kan roligt slappe af og lade børnene plaske i vandkanten. Byg sandslotte med børnene, spil bold, saml skaller og sten – alt det, der hører en strandtur til. Badesæsonen her er længere end de fleste steder, da stranden ligger i læ i bunden af Ebeltoft Vig, og vandet derfor er lunt længere. Området er flittigt brugt af snorklere og dykkere, da det er et godt sted at lære kunsten. Molens huller gemmer på ”skatte”, og med harpun i hånden er der stor chance for at få fisk med på land.

Udsigten over det naturskønne område er rigtig fin her. I klart vejr kan man se helt til Samsø, og Naturpark Mols Bjerge ligger tæt ved. Stranden er fredelig og rolig, omgivet er klithede og plantage. Nyd en uforstyrret solnedgang ved vandet og lyt til havets blide brusen – så bliver det ikke smukkere.

Det bakkede landskab i Naturpark Mols Bjerge er et paradis for naturelskere og motionister. En cykeltur gennem nåleskove, over hede, forbi skrænter og havet kan få sveden frem på selv den skrappeste cyklist, men freden og roen og den fortryllende udsigt er det hele værd. Mountainbikes er at foretrække pga. de mange grusveje. Forslag til cykelture fås på turistbureauerne. Det samme gælder for vandreture, hvis I hellere vil udforske egnen til fods.

Nationalparken har et særdeles rigt plante- og dyreliv. Der er bl.a. registreret 200 fuglearter, hvor af godt halvdelen er ynglende i Nationalparken. Mange af disse er ikke almindeligt udbredt i Danmark. Nationalparken byder på mange fine fiskepladser. Nyd freden og roen langs kysten på jagt efter havørred, torsk, fladfisk og multe. Der er også en del put & take søer i området. Hent yderligere information og køb fisketegn på turistbureauerne.

Ebeltoft er den ældste købstad på Djursland, og de skæve bindingsværkshuse med stokroser i forhaverne og brostensbelagte gader er med til at skabe en stemningsfyldt atmosfære. Gå på shoppingstur og cafebesøg, ta’ på opdagelse på Museum Østjylland i Det Gamle Rådhus, hvor der tit afholdes marked, eller på Glasmuseet, der er Danmarks internationale museum for moderne glaskunst.

I Fregathavnen ligger det ansete træskibsværft, der er specialist i at restaurere og vedligeholde gamle træskibe. Hvert år gæster mere end tusinde skibe havnen, flere af dem er store, sjældne træskibe som f.eks. skonnerten Fulton. Også Troels Kløvedals skib Nordkaperen kommer hertil. Adgang til Fregattens indre havneområde samt molen og Bastionen får man ved køb af entre til Fregatten Jylland, der har gæstehavn her. Havnen oser af stemning, så gå en tur blandt fiskekutterne i den charmerende gamle fiskerihavn og i den hyggelige lystbådehavn med fiskebutikker, caféer, gallerier og specialforretninger.

Djurs Sommerland er Nordens største sommerland - og kåret som Nordens bedste i 2014/2015. Prøv Danmarks største rutsjebane, det kæmpemæssige vandland og mere end 60 forlystelser. Her er fart og spænding og roligere forlystelser for de små. Når entrebilletten er betalt, har I fri adgang til alle parkens forlystelser.

Der er masser af muligheder for at møde vilde dyr på Mols. I kan bl.a. tage på Safari i Ree Park. I Skandinavisk Dyrepark har dyrene virkelig fine omgivelser, bl.a. bjørnes og isbjørnes kæmpestore arealer med huler og søer. I Grenå ligger Kattegatcentret med mere end 250 arter af havdyr – heriblandt hajer og sæler. Munkholm zoo ved Balle har både tamme og vilde dyr. Her kan børnene kramme et gedekid eller en kattekilling, klappe en kalv, få en træktur på en pony og tumle på legepladsen. Der er borde og bænke, hvor I kan spise den medbragte mad.

Leje af sommerhus ved Lyngsbæk Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Lyngsbæk Strand med præcis den beliggenhed, du vil have. Feline er sommerhusudlejning ved Lyngsbæk Strand på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus ved Lyngsbæk Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Lyngsbæk Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus ved Lyngsbæk Strand. Her kan du uden problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie ved Lyngsbæk Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Lyngsbæk Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Lyngsbæk Strand her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo absolut ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos Feline. Vi lover dig, at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus ved Lyngsbæk Strand, et feriehus ved Lyngsbæk Strand eller en feriebolig ved Lyngsbæk Strand, er der ingen andre bureauer, der har en lavere pris, end vi har. Feline er ferie ved Lyngsbæk Strand til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Lyngsbæk Strand nu!

Vælg mellem 79 sommerhuse

Områdeanmeldelser

5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Rigtig dejligt område med fin mulighed for gåture.
Lyngsbæk
9 voksne 5 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
På grund af meget vand ( regn) var gummistøvler nødvendige også for at komme til havet, men en tur med god udsigt
Lyngsbæk
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Vi har altid elsket Ebeltoft og området rundt om Ebeltoft Vig
Lyngsbæk
5 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Meget at se på i området.
Lyngsbæk
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Fin strand og gode områder i mols.
Lyngsbæk

Andre artikler

  1. Sommerhus Ebeltoft

    Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.
    Ebeltoft
  2. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903