Vandet på begge sider af færgehavnen er lavt og varmt, og med den brede sandstrand er det perfekt for børnefamilier. Sæt drager op, byg sandslotte eller smut en tur i vandet. Nyd synet af windsurfere og kitesurfere eller de store mængder fugle, der også tiltrækkes af det lave vand. Vest for molen med vindmøllerne bliver vandet dybere og friskere – hvilket er perfekt til en tur med snorkel.
Vælg mellem 294 sommerhuse
Topmoderne feriehus til 8 personer beliggende i et af de mest populære områder i Ebeltoft, Øer Strand.
Topmoderne feriehus til 8 personer beliggende i et af de mest populære områder i Ebeltoft, Øer Strand. Huset ligger på en dejlig, plan grund med græs og spredt beplantning samt i gåafstand til stranden og Øer Maritime Ferieby. Emne nr. 130-D04268

Gå en tur ned til lystbådehavnen, der ligger ved en kunstigt anlagt sø inden for slusen og i læ for hav og vind. Miljøet her er noget helt særligt, og der er restauranter og købmand på havnen. Nyd den smukke solnedgang fra stranden eller fra molen til lyden af bølgerne, der stille ruller mod land.

Det bakkede landskab i Naturpark Mols Bjerge er skabt i istiden og er enestående smukt med skrænter og stenrev i havet, løv- og nåleskove, hede og søer. Og så selvfølgelig bakker. Disse kan få sveden frem på selv den bedst velforberedte cyklist, men det skønne landskab, den uforstyrrede ro og udsigten over marker og vand er det hele værd. Mountainbikes er et godt valg, da mange veje er grusveje. Forslag til cykelture fås på turistbureauerne. Det samme gælder for vandreture, hvis I er mere til at udforske egnen til fods.

Nationalparken har et særdeles rigt plante- og dyreliv. F.eks. er her registreret 200 fuglearter, og godt 100 af disse er ynglende i Nationalparken. Ca. halvdelen af disse er ikke almindeligt udbredt i Danmark. Mols Bjerge er også et hotspot for sjældne sommerfugle. I kan lære meget mere om områdets natur og kultur, få tips til sjove aktiviteter ved at besøge et af Nationalparkens informationscentre.

Nationalparken byder på et væld af gode fiskepladser. Kystfiskere kan fange både havørred, torsk, fladfisk og multe, og der findes flere put & take søer i området. På turistbureauerne kan I hente yderligere oplysninger og købe fisketegn.

Er I friske på en lille køretur, er der mange vilde dyr i vente. Tæt på Stubbe Sø kan I tage på Safari i Ree Park. Ved Kolind finder I Skandinavisk Dyrepark med mange skønne dyr i virkelig fine omgivelser, bl.a. bjørne og isbjørne på deres kæmpestore arealer med huler og søer. I Grenå ligger Kattegatcentret med mere end 250 arter af havdyr – heriblandt hajer og sæler. Munkholm zoo ved Balle har mange spændende tamme og vilde dyr. Her kan børnene kramme et gedekid eller en kattekilling, klappe en kalv, få en træktur på en pony og tumle på legepladsen. Der er borde og bænke, hvor I kan spise den medbragte mad.

Ebeltoft er Djurslands ældste købstad med skæve bindingsværkshuse, stokroser og brostensbelagte gader. Her er det stemningsfyldt at shoppe og ose, og her er meget at opleve. Ta’ på opdagelse på Museum Østjylland i Det Gamle Rådhus, hvor der tit afholdes marked, eller på Glasmuseet, der er Danmarks internationale museum for moderne glas. Verdens længste træskib, Fregatten Jylland, holder til midt i Ebeltoft. Gå om bord og få en uforglemmelig oplevelse. Gå en tur blandt fiskekutterne i den charmerende gamle fiskerihavn i Ebeltoft. I den anden del af havnen ligger den hyggelige lystbådehavn med fiskebutikker, caféer, gallerier og specialforretninger.

Legebørn i alle aldre er begejstrede for Djurs Sommerland, der er Nordens største sommerland - og kåret som Nordens bedste i 2014/2015. Prøv Danmarks største rutsjebane, det kæmpemæssige vandland og mere end 60 forlystelser. Her er fart og spænding for de vilde, for de små og for de noget ældre. Når entrebilletten er betalt, har I fri adgang til alle parkens forlystelser.

Leje af sommerhus ved Øer Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Øer Strand med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning ved Øer Strand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Øer Strand nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Øer Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Øer Strand. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie ved Øer Strand. Når sommerhuset er fundet, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Øer Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Øer Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo bestemt ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos Feline. Vi garanterer, at uanset hvornår du lejer et sommerhus ved Øer Strand, et feriehus ved Øer Strand eller en feriebolig ved Øer Strand, er der ingen, der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie ved Øer Strand til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Øer Strand nu!

Vælg mellem 294 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 2 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 maj
Både natur og faciliteter er super
Øer
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Det bør måske angives at det er et vådområde. Der er voldsomme mængder myg og insekter. Vi kunne ikke bruge træterassen pga myg
Øer
5 voksne 4 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Dejligt område, nemt at komme til, skønt med den korte afstand til stranden. Naturen på Djursland er bare skøn.
Øer
4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Placering af huset kan næsten ikke blive bedre, hvis du spørger os. Der er få minutters gang til den mest fantastiske skov. Med det bedste gå ruter, både gennem skoven og nede ved vandet. Det er et perfekt område til at cykle Mountainbike.
Øer
2 voksne 0 børn 2 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
Et skønt hus med vand uden for huset, tæt på strand, skov og vild natur …. Kan kun anbefales Kan kun anbefales.
Øer

Andre artikler

  1. Sommerhus Ebeltoft

    Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.
    Ebeltoft
  2. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903