Et sommerhus Djursland privat weekend er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.765 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit sommerhus Djursland privat weekend her!

Weekend, og miniferie

Du bestemmer selv hvor mange overnatninger du har brug for. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derfor kan det lade sig gøre at planlægge helt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige ønsker, men uanset hvad du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde det hos Feline. Tag på weekendophold eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et skønt sommerhus Djursland privat weekend.

Vi anbefaler dog, at du som minimum booker 3 overnatninger i sommerhuset. For det første fordi at du så vil få langt flere sommerhuse at vælge mellem. For det andet, fordi der i langt de fleste tilfælde ikke er den store forskel på prisen; det koster altså ikke det store beløb ekstra at få en overnatning mere. Det vigtigste er imidlertid, at den ekstra overnatning vil give jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo præcis det, jeres ophold handler om.

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Når du booker et sommerhus Djursland privat weekend hos os betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et sommerhus Djursland privat weekend hos os.

Sådan får du flest muligt sommerhuse at vælge mellem

Jo før du kommer i gang med at lede efter et sommerhus Djursland privat weekend, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Nok så væsentligt er det, at du på denne måde forøger dine muligheder for at booke dit foretrukne sommerhus Djursland privat weekend.

Tips til ferieoplevelser i området

Ebeltoft er en dejlig by - har været der før. Besøg endelig Fregatten Jylland.

Gik dejlige lange ture.

Mols bjerge er unikt.

Et dejligt område med smuk smuk udsigt :-).

Fint område, mulighed for mange ture i naturen, dejlig by Ebeltoft.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Djursland privat weekend, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Djursland privat weekend til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland privat weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Meget fin service og dejligt med pdf filer frem for alm. breve.

Let og nemt, ingen problemer.

Perfekt pris og super service. Det går altid stærkt og der er aldrig nogle problemer med de lejemål vi har benyttet - både i ind- og udland. Selv deres telefon service er super - ikke meget ventetid og de er altid venlige til at hjælpe.

Nem hjemmeside og rigtig god service hvis der opstår problemer. Hurtigt svar tilbage hvis man har spørgsmål. God service hvis der opstår problemer. Venligt personale.

Vælg mellem 1.765 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler