Et sommerhus Djursland privat til leje er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 2.441 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit sommerhus Djursland privat til leje her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende sommerhus Djursland privat til leje her. Døgnet rundt, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Djursland privat til leje.

Når du booker et sommerhus Djursland privat til leje hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets laveste pris på et sommerhus Djursland privat til leje hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Tips til ferieoplevelser

Fint område, mulighed for mange ture i naturen, dejlig by Ebeltoft.

Dejligt - indbyder til cykelture, gåture og strandture.

Mange seværdigheder inden for rimelig køreafstand.

Dejligt område, lige ved Mols Bjerge. Godt udgangspunkt for mange udflugter på Djursland eller Randers og Århus.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Djursland privat til leje, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Djursland privat til leje til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet vil blive indsat simpelthen på din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland privat til leje, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Det kan varmt anbefales at leje sommerhus gennem Feline, da det er så nemt og sidde hjemme og bestille, og så er det bare helt klar når man kommer. Har ikke haft problemer, de 2 gange vi har haft sommerhus gennem dem.

Kanon hjemmeside. Det er altid spændende når der kommer en nyhedsmail fra Feline, masser af gode tilbud, noget for enhver smag :-)

Hurtigt, nemt og billigt. Har brugt Feline flere gange. Altid meget hurtigt, nemt og billigt :-)

Nem booking. Har tit booket gennem Feline både i DK og udlandet. Altid været i orden!

Vælg mellem 2.441 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler