Et sommerhus Djursland privat stort er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 202 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit sommerhus Djursland privat stort her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit sommerhus Djursland privat stort her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Djursland privat stort.

Det koster dig intet som helst at få disse fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter der kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Djursland privat stort til en billigere pris end vores.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den årsag gælder det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Tips til oplevelser i området

Djurs Sommerland, stranden ved Øer og ved færgelejet, Sletterhage på Helgenæs, byen, alt er et besøg værd, vi har været der rigtig mange gange :-)

Flot sted, godt til gode gåture.

Super område, som levede op til det vi havde valgt det ud fra.

Der er mange attraktioner som er værd at besøge, både for voksne og børn. Vandreture mv. Fisketur ved Helgenæs kan anbefales.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Djursland privat stort til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland privat stort, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Skønt. Vi har nu lejet igennem Feline 2 gange og har været meget tilfredse med det hele, kan kun anbefale Feline til andre, og servicen er helt i top...;O. Hilsen fra en meget tilfreds kunde...:O

Utroligt nemme at komme i kontakt med. Også over hele weekenden, Og så er priserne meget konkurrence dygtige.

Skulle ankomme senere end aftalt og fik en opringning , hvor alt blev forklaret og ingen problemer. Tak for denne service også, når man ikke er en ørn på nettet..

Har lejet ved Feline mange gange og det har altid været en super god oplevelse og en fornøjelse så nemt det går. Tak fordi I gør booking af sommerhus så overskueligt og nemt! Stort 5 tal fra os!

Vælg mellem 202 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler