Et sommerhus Djursland privat billig er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 941 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit sommerhus Djursland privat billig her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Djursland privat billig hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos os betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus Djursland privat billig hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den grund handler det om at være så hurtigt ude, som det overhovedet er muligt.

Brugervurderinger

God natur og gode attraktioner.

Ebeltoft er en dejlig by - har været der før. Besøg endelig Fregatten Jylland.

Gik dejlige lange ture.

Naturen er enestående. Der er to dyreparker man ikke må snyde sig selv for. Kør ud og oplev det hele.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Djursland privat billig hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Djursland privat billig til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet vil blive indsat simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland privat billig, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Supergod service. Meget behagelige medarbejdere at tale med omkring bestillingen, også da der blev brug for at lave ændringer. Trygt og fint.

Helt uproblematisk.

Dejligt med kompetente medarbejdere der kunne hjælpe og vejlede hele vejen igennem.

Super nem og hurtig booking. Fin hjemmeside, overskuelig og brugervenlig. Virkelig anbefalelsesværdig.

Vælg mellem 941 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

  • Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    I Fjellerup Strands charmerende, gamle sommerhusområde ligger dette dejlige sommerhus til 8 personer på en stor grund, kun et stenkast fra havet.
  • Luksus sommerhus Djursland til leje

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Djursland til leje. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler