Et sommerhus Djursland poolhus er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 343 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit sommerhus Djursland poolhus her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et passende sommerhus Djursland poolhus her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets billigste pris på et sommerhus Djursland poolhus hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Jo før du går på jagt efter et sommerhus Djursland poolhus, jo flere vil du have at vælge mellem. Lige så væsentligt er det dog, at du herved øger dine chancer for at leje det sommerhus Djursland poolhus, som du helst vil holde sommerferie i.

Brugervurderinger

Skønt område og dejlig børnevenlig strand.

Mange muligheder for gåture i nærområdet. Masser at se på i Ebeltoft og omegn.

Roligt og smukt område. Børnevenlig strand.

Mange muligheder for udflugter til dyreparker,sommerland og by.

Dejligt område især kørsel ad kystvejene både fra Rønde og mod Vosnesgård (Løgten) samt hele strækningen ad kystvejen til Ebeltoft.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus Djursland poolhus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Djursland poolhus til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland poolhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nem hjemmeside og hurtig svar/service.

Bare i orden. Hurtig, kompetent og venlig ekspedition.

Meget let, fungerede flot. Stor imødekommenhed overfor ændringsønsker.

Fantastisk betjening. Vi har igen lejet et sommerhus hos Feline. Vi skal afsted til påske. Har allerede lejet sommerhus igen til juli. Vi har igen oplevet en fantastisk betjening, hvor servicen har været i top. Derfor er det ikke sidste gang vi lejer sommerhus igennem Feline.

Vælg mellem 343 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler