Et sommerhus Djursland leje privat er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 251 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit sommerhus Djursland leje privat her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende sommerhus Djursland leje privat her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig ikke så meget som én krone. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus Djursland leje privat hos os.

Sådan får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og derfor gælder det om at være så hurtigt ude, som det overhovedet er muligt.

Brugervurderinger

Fint område, mulighed for mange ture i naturen, dejlig by Ebeltoft.

Fred og ro - mange steder i området at besøge.

Skønt til cykelture.

Kanon område.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Djursland leje privat du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Djursland leje privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland leje privat, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Rigtig god service ved bestilling :)

Super god betjening. Nem og overskuelig hjemmeside. Smilende og imødekommende betjening over telefonen - alle spørgsmål er velkomne og bliver pænt besvaret ;)

Hurtig tilbagemelding og fremragende mailservice.

Book hos Feline, så er du sikker på alt er perfekt. vi har lejet sommerhuse adskillige gange og har altid fået perfekt service hos Feline. Husene har været tip top og til rimelige priser. Jeg har kun ros til det flinke personale på kontoret for deres utrolige hjælpsomhed.

Vælg mellem 251 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

 • Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  I Fjellerup Strands charmerende, gamle sommerhusområde ligger dette dejlige sommerhus til 8 personer på en stor grund, kun et stenkast fra havet.
 • Luksus sommerhus Djursland til leje

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Djursland til leje. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus 8 personer Djursland

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus 8 personer Djursland. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler