Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Djursland last minute. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 1.700 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit sommerhus Djursland last minute her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus Djursland last minute hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det koster dig ingen ting at opnå de mange fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter der kan tilbyde dit foretrukne sommerhus Djursland last minute til en lavere pris end den, du finder hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Brugervurderinger

Dejligt område, med flot natur.

Dejlig strand, fås ikke bedre. Dejlige naturskønne områder.

Fantastisk smukt område - meget børne og dyrevenligt.

Et rigtigt godt område med en meget meget fin strand og godt badevand for både små og store. Desuden er afstandene til de forskellige atraktioner og byer, der er et besøg værd, meget overkommelige

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus Djursland last minute hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Djursland last minute til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen. Beløbet vil blive indsat simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland last minute, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Hurtig betjening og godt ferie sted. Vi bestilte vores ferie ved Feline.dk 10 dage før vi skulle afsted. Vi havde ferie dokumenterne via mail, allerede dagen efter bestillingen. Vi har været i en ferielejlighed 2 km. uden for Grado og stedet var ganske enkelt super. Personalet var super servicemindede og venlige. Feriestedet var skønt med stor poolområde, masser af ligge stole og underholdning for børnene. Vi har haft en super ferie og en positiv oplevelse med at booke ferie igennem Feline.dk.

Super god service vi var ude i sidste øjeblik men ingen problem:)

Fremragende service. Vi var 8 drenge der lejede et sommerhus i Odsherred for en weekend, og alt forløb fuldstændigt fejlfrit. Hurtig og præcis service, både via mail og telefon. Kan klart anbefales!

Vælg mellem 1.700 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler