Her finder du altid det største udvalg af sommerhuse til 30 personer på Djursland. Derfor kan du enkelt og sikkert finde netop det sommerhus, som opfylder dine ønsker.
Vælg mellem 12 sommerhuse Destinationer under Djursland
sommerhus djursland 30 personer_160-E5008

Lej dit sommerhus til 30 personer på Djursland her!

Feline giver dig til hver en tid det største udvalg af sommerhuse til 30 personer på Djursland. Det betyder at du kun behøver at besøge denne ene hjemmeside for at få det fulde overblik over mulighederne – enkelt og sikkert.

Uanset om du er ved at planlægge et privat arrangement eller du sidder i et firma og skal finde et godt sted til et kursus eller en firmatur, vil dine ønsker gå i opfyldelse hos Feline.

Et sommerhus til 30 personer på Djursland er den perfekte ramme om store begivenheder som f.eks. barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdage, jubilæer og lignende.

Det samme gælder naturligvis når det i stedet er en miniferie eller en weekend sammen med flere sæt venner eller familiemedlemmer, som står på programmet. Her er en swimmingpool kronen på nogle skønne dage.

I så stort et sommerhus er poolen også noget, som ligger langt ud over det sædvanlige. Det er næsten lige så godt som at have sin helt egen, private svømmehal, som har åbent når passer jer. Børnene vil elske rummet med poolen, det er der slet ingen tvivl om!

Klik her for at finde et sommerhus på Djursland til 30 personer med pool

Book det antal overnatninger der passer dig

Alle ophold er forskellige, og derfor er der også forskal på hvor mange overnatninger der er behov for i hvert enkelt tilfælde. Det er nu ikke noget problem, for du kan vælge en lejeperiode fra 2 overnatninger og opefter. Derfor har du mulighed for at skræddersy opholdet så det matcher dine ønsker og krav.

Attraktioner og seværdigheder på første klasse

Hvad enten der er tale om et privat eller et erhvervsmæssigt arrangement kan du glæde dig til de luksuriøse rammer, som dit foretrukne sommerhus på Djursland til 30 personer vil danne om opholdet.

Djursland er hjemsted for en perlerække af Danmarks mest populære attraktioner. Besøg f.eks. Djurs Sommerland, Djurslands Jernbanemuseum, Kattegatcentret i Grenå, Glasmuseet Ebeltoft og Gammel Estrup – Herregårdsmuseet. Også Skandinavisk Dyrepark og Ree Park – Ebeltoft Safari er et besøg værd.

Lidt længere væk finder i Graceland Randers og Randers Regnskov.

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline er du selvfølgelig dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for at du ikke kan finde dit foretrukne sommerhus på Djursland til 30 personer til en lavere pris hos nogen af vores konkurrenter.

Såfremt du måtte have nogen spørgsmål eller være i tvivl om noget vedrørende din søgning efter et sommerhus på Djursland til 30 personer er du meget velkommen til at ringe til vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk

Vælg mellem 12 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler