Et sommerhus Djursland 12 personer er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 204 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit sommerhus Djursland 12 personer her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Djursland 12 personer her. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos os betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid den billigste pris på et sommerhus Djursland 12 personer hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Det er vældig populært at holde ferie i et sommerhus Djursland 12 personer, og derfor er der også rift om dem.Jo før du starter med at søge efter et sommerhus Djursland 12 personer til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine ønsker.

Tips til ferieoplevelser

Gik dejlige lange ture.

Dejligt område med gode udflugtsmuligheder.

Masser af turmuligheder i et af Danmarks mest interessante naturområder. Strand, hede, skov og mark i cykel/gangafstand. Helgenæs er god til halvdagsudflugter, og Mols Bjerge er natureventyr på dansk. Vi så mange rovfugle og vildt i den højsommeruge vi var der.

Dejligt til cykelture.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Djursland 12 personer til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland 12 personer, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Alle tiders. Kvik og hurtig hjemmeside......rigtig nem at gå til selv for en ældre sag som jeg......også på telefon er det nemt at få fat i Feline......og meget meget søde piger man går i telefonen......nu glæder vi os til at holde min 60 års fødselsdag i Sønderjylland......ikke sidste gang vi prøver dette.......

Særdeles venlig service og god information.

Fin hjemmeside, nem at bruge. Vi har lejet sommerhus gennem Feline nogle gange, og alt har fungeret som det skulle.

Vælg mellem 204 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler