Her finder du altid det største udvalg af sommerhuse til 30 personer i Østjylland. Du kan enkelt og sikkert finde præcis det sommerhus, der matcher dine ønsker.
Vælg mellem 22 sommerhuse Destinationer under Østjylland
sommerhus 30 personer østjylland privat_084-L15040
Emne nr. 084-L15040.

Lej dit sommerhus til 30 personer i Østjylland privat hos Feline!

Her på siden finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse til 30 personer i Østjylland i privat eje. Det giver dig den fordel at du enkelt og sikkert kan se alle mulighederne ét sted.

De fleste sommerhuse til 30 personer i Østjylland findes på Djursland, resten ligger jævnt fordelt ud over landsdelen.

Se sommerhuse til 30 personer i Østjylland

Se sommerhuse til 30 personer på Djursland

Professionel service og prisgaranti

Alle sommerhuse til 30 personer i Østjylland er privat ejede. Når du booker sådan et igennem Feline får du professionel service og sikkerhed som en del af opholdet – helt automatisk.

Det koster dig ikke noget ekstra. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem os. Det gælder naturligvis også, når der er tale om et sommerhus til 30 personer i Østjylland i privat eje. For dig betyder det kort og godt at vi garanterer, at du altid vil få markedets laveste pris når du vælger at booke hos Feline.

Her går alle sommerhus ønsker i opfyldelse

Et sommerhus til 30 personer i Østjylland i privat eje er den perfekte ramme om et skøn miniferie eller weekend sammen med flere sæt venner eller familiemedlemmer. Hvis det er sådan et du er ved at arrangere, kan vi varmt anbefale dig at vælge et poolhus.

Alt er større i et sommerhus til 30 personer, og det gælder selvfølgelig også swimmingpoolen. Børnene vil simpelthen elske at boltre sig i en pool der er så stor at de næsten vil synes, at de har fået deres helt egen svømmehal.

Se sommerhuse i Østjylland med pool her

Hvis du i stedet kigger efter et sommerhus til 30 personer i Østjylland i privat eje fordi du er ved at planlægge en særlig begivenhed, er der selvfølgelig ikke det samme behov for en swimmingpool. Det betyder at der er flere huse at vælge imellem.

Firmaer kan med fordel vælge et stort sommerhus til at afholde kurser og seminarer – og selvfølgelig også til firmature.

Lejeperiode og kundeservice

Det er muligt at leje et sommerhus til 30 personer i Østjylland i privat eje fra 2 overnatninger og opefter. Derfor kan du tilpasse lejeperioden, således at den svarer til netop dine ønsker og krav.

Såfremt du har spørgsmål til et konkret sommerhus til 30 personer i Østjylland i privat eje, eller der er andet du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte vores kundeafdeling. Vi har mange års erfaring i løsninger omkring udlejning af store sommerhuse, og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk

Vælg mellem 22 sommerhuse

Andre artikler om Østjylland

Vis alle artikler om Østjylland

Andre artikler