Hvad enten du er ved at planlægge et familietræf, en tur med gode venner, et jubilæum, en rund fødselsdag eller måske en firmatur, vil du altid have nemmest ved at finde det rette sommerhus til 30 personer i Østjylland her.
Vælg mellem 20 sommerhuse Destinationer under Østjylland
sommerhus 30 personer østjylland_084-L15040
Emne nr. 084-L15040.

Lej sommerhus til 30 personer i Østjylland

Du er kommet til det rette sted i din jagt på et sommerhus til 30 personer i Østjylland!

Hos Feline finder du nemlig til hver en tid det største udvalg – og derfor får du med det samme overblikket over alle mulighederne.

Det er muligt at leje et sommerhus til 30 personer i Østjylland for 2 overnatninger og opefter. Det betyder at det sagtens kan lade sig gøre at tage på en miniferie eller en weekend i et af de dejligt store sommerhuse.

Nyd hinandens selskab, hyg jer med at lave mad sammen – eller få leveret mad udefra, hvis I ikke selv vil stå med det.

Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, og derfor er du altid 110% sikker på at få den lavest mulige pris når du lejer et sommerhus til 30 personer i Østjylland hos Feline.

”Super nemt at bestille ferie, og et dejligt stort udvalg.”
Birgitte Lykke Lentz-Nielsen

Vælg mellem 20 sommerhuse

Andre artikler om Østjylland

 • Sommerhus Østjylland

  I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Ideelt feriehus til 5 personer med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i Lyngsbæk ved Ebeltoft.
 • Sommerhus Østjylland med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Østjylland med pool. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Østjylland med pool Emne nr. 130-D19969
 • Sommerhusudlejning Østjylland

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Østjylland. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Sommerhusudlejning østjylland Emne nr. 130-D61704
Vis alle artikler om Østjylland

Andre artikler