Hos Feline kan du altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse til 24 personer i Østjylland. Det giver dig overblik på en enkel og sikker måde, at du kan se alle mulighederne ét sted.
Vælg mellem 13 sommerhuse Destinationer under Østjylland
sommerhus 24 personer østjylland_130-F07600
Emne nr. 130-F07600.

Lej dit sommerhus til 24 personer i Østjylland her!

Den største koncentration af sommerhuse til 24 personer langs den jyske østkyst findes på Djursland. De øvrige huse i denne størrelse ligger syd for Djursland, hele vejen ned til grænsen.

Herunder kan du se alle mulighederne i Østjylland og specifikt på Djursland:

Find dit sommerhus til 24 personer i Østjylland her

Find dit sommerhus til 24 personer på Djursland her

Vælg mellem weekendophold, miniferie og ”rigtig” ferie

Det er muligt at leje et sommerhus til 24 personer i Østjylland fra 2 overnatninger og opefter. Derfor kan du tilpasse lejeperioden sådan at den passer nøjagtig til dine ønsker og krav.

Tag af sted med venner eller familie, og nyd nogle dejlige dage i nogle af de største og bedste sommerhuse, som findes i Danmark. Hvis I virkelig vil forkæle jer selv er der kun én løsning: et poolhus!

Det største udvalg af poolhuse til 24 personer i Østjylland

Alting er større i et sommerhus med plads til 24 personer – og det gælder selvfølgelig også poolen. Det er næsten som at have sin egen, private svømmehal som altid er åben.

Børnene vil elske poolafdelingen, og I er ikke afhængige af vejret eller årstiden; der er altid dejligt varmt i og omkring poolen.

Se sommerhuse til 24 personer i Østjylland med pool her

Se sommerhuse til 24 personer på Djursland med pool her

sommerhus 24 personer østjylland pool_130-F07600
Emne nr. 130-F07600.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset om du beslutter dig for at leje det ene eller det andet sommerhus til 24 personer i Østjylland, vil du være dækket af Felines prisgaranti. Vi lover helt enkelt at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus til en lave pris end os.

Skulle der alligevel ske en smutter får du udbetalt hele prisforskellen med et smil – direkte til din konto.

Hvis du er i tvivl om noget, eller du har særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til 24 personer i Østjylland, er du meget velkommen til at ringe eller sende en mail til vores kundeafdeling.

Vælg mellem 13 sommerhuse

Andre artikler om Østjylland

 • Sommerhus Østjylland

  I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Ideelt feriehus til 5 personer med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i Lyngsbæk ved Ebeltoft.
 • Sommerhus Østjylland med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Østjylland med pool. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Østjylland med pool Emne nr. 130-D19969
 • Sommerhusudlejning Østjylland

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Østjylland. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Sommerhusudlejning østjylland Emne nr. 130-D61704
Vis alle artikler om Østjylland

Andre artikler