Et sommerhus til 20 personer på Djursland er den perfekte ramme om et skønt ophold i et Danmarks mest populære ferieområder. Du finder enkelt og sikkert det helt rigtige sommerhus her.
Vælg mellem 42 sommerhuse Destinationer under Djursland
sommerhus 20 personer djursland_045-16759
Emne nr. 045-16759.

Lej dit sommerhus til 20 personer på Djursland her!

Feline tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse til 20 personer på Djursland, fordi vi samler huse fra mange forskellige udlejningsbureauer ét sted. Det betyder at du enkelt og sikkert får overblik over alle mulighederne, og at du sparer en masse tid.

Weekendophold, miniferie og ”rigtig” ferie

Alle former for ophold og ferie kan lade sig gøre. Du kan vælge fra 2 overnatninger og opefter, og derefter kan du sammensætte præcis det ophold, som opfylder dine ønsker og behov. Hvad enten der er tale om et weekendophold med 2 eller 3 overnatninger, en miniferie eller et ophold af 1 til 2 ugers varighed, står alle muligheder åbne for dig.

Find dit sommerhus til 20 personer på Djursland med 2 overnatninger her

Find dit sommerhus til 20 personer på Djursland med 3 overnatninger her

Find dit sommerhus til 20 personer på Djursland i 1 uge her

Find dit sommerhus til 20 personer på Djursland i 2 uger her

Børnene vil elske et poolhus

For børnefamilier er der intet som en swimmingpool der kan løfte opholdet i sommerhuset op i en klasse helt for sig selv. Glæd jer til at se dem lege og boltre sig vandet, mens I hygger jer ved siden af.

Udvalget af poolhuse til 20 personer i Ebeltoft er temmelig stort, så du har alle muligheder for at finde det perfekte sommerhus til netop jeres tur.

sommerhus 20 personer djursland pool_130-D15995
Emne nr. 130-D15995.

Klik her for at finde et sommerhus til 20 personer på Djursland med pool

Oplevelserne står i kø på Djursland

Djursland er et af de mest populære sommerhusområder i hele Danmark. Her venter Djurs Sommerland, Fregatten Jylland, Glasmuseet Ebeltoft, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park – Ebeltoft Safari, Kattegatcentret og meget, meget mere.

Her venter også dejlige, børnevenlige strande og masser af skøn natur og frisk luft.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline er automatisk dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at du ikke kan finde dit foretrukne sommerhus til en lavere pris hos én eneste af vores konkurrenter. Skulle der opstå en fejl i vores priskontrol udbetaler vi uden videre hele prisforskellen.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til 20 personer på Djursland er du meget velkommen til at ringe til vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 42 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler