Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus ØstJylland privat weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 5.325 sommerhuse Destinationer under Østjylland
Østjylland privat weekend Emne nr. 130-D04009
Emne nr. 130-D04009

Lej dit sommerhus ØstJylland privat weekend her!

Weekend, og miniferie

Det er op til dig hvilket antal overnatninger du har brug for. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor kan det lade sig gøre at arrangere helt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige behov, men uanset hvad du søger, kan du utvivlsomt finde det her på siden. Tag af sted på weekendophold eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et flot beliggende sommerhus ØstJylland privat weekend.

Vi anbefaler dog, at du som minimum booker 3 overnatninger. For det første fordi at du så vil få mange flere sommerhuse at vælge mellem. Desuden vil der i langt de fleste tilfælde ikke være nogen særlig forskel på prisen; det koster med andre ord ikke ret mange kroner mere at få en en ekstra nat i sommerhuset. Det væsentligste er dog, at den ekstra nat vil give jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo netop det, jeres ophold handler om.

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af sommerhuse. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du booker et af dem gennem Feline får du til hver en tid flest huse at vælge mellem, den billigste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor får du altid markedets laveste pris på et sommerhus ØstJylland privat weekend hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert år stor efterspørgsel efter sommerhus ØstJylland privat weekend RET TIL FLERTAL, og derfor gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger

Ebeltoft og Djursland har meget at byde på i kort afstand

Dejligt område tæt på færgen..og Ole's Bistro er helt sikkert et besøg værd ( Kaj,s special Ole bum burger - verdensklasse ;-) er man til en by i gammel stil er det her stedet.

Ikke langt til vandet, gode ture i skoven med mange GPS-skatte at finde og mange seværdigheder i omegnen.

Mange gode muligheder for cykelture

Rigtig hyggeligt i Ebeltoft, specielt med Eble-festival. Også dejligt med Århus tæt ved. Gocart i Auning kan også anbefales. Sjovt med bane udenfor.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus ØstJylland privat weekend hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus ØstJylland privat weekend til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus ØstJylland privat weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Book hos Feline, så er du sikker på alt er perfekt. vi har lejet sommerhuse adskillige gange og har altid fået perfekt service hos Feline. Husene har været tip top og til rimelige priser. Jeg har kun ros til det flinke personale på kontoret for deres utrolige hjælpsomhed.

En god oplevelse, når det hele virker! Meget nemt, hurtigt og gennemskueligt:)

Nemmere bliver det ikke! Meget nemt og overskueligt. En ren fornøjelse. :-)

Feline har det andre ikke har! Hver gang jeg har søgt feriemuligheder hos Feline, er det endt med en super unik oplevelse. Vi har sågar lejet de samme ting flere gange, fordi vi bare ikke kan finde noget der matcher deres talent for at finde de gode huse/lejligheder.

Vælg mellem 5.325 sommerhuse

Andre artikler om Østjylland

Vis alle artikler om Østjylland

Andre artikler