Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus ved Slettestrand. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 88 sommerhuse Destinationer under Slettestrand
Privat udlejning af sommerhus ved Slettestrand Emne nr.: 049-JB628
Emne nr. 049-JB628

Privat udlejning af sommerhus ved Slettestrand - du får det største udvalg hos os!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje ved Slettestrand. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhus ved Slettestrand.

Privat udlejning af sommerhus ved Slettestrand - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved at opholde sig i dem med forventningsfulde turister. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus ved Slettestrand.

Når du vælger at leje et privat sommerhus ved Slettestrand hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan enkelt og sikkert finde de private sommerhuse til leje ved Slettestrand som har den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke dit foretrukne sommerhus gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som udlejes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje ved Slettestrand her

Privat udlejning af sommerhus ved Slettestrand - gratis fordele for dig

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets laveste pris på et privat sommerhus ved Slettestrand hos Feline Holidays.

Privat udlejning af sommerhus ved Slettestrand - Sådan får du de fleste private sommerhuse til leje ved Slettestrand at vælge mellem

Det er populært at holde årets sommerferie i et privat sommerhus ved Slettestrand, og derfor er der også rift om dem. Jo før du starter med at søge efter et privat sommerhus ved Slettestrand til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine krav.

Tips til skønne ferieoplevelser

Enestående flot natur med dejlige vidder og gode skove og plantager. Og fredeligt! Et godt område for at finde gode efterårssvampe, fandt en del kantareller.

Fine muligheder for dejlige vandreture.

Et dejligt område, hvis man kan lide masser af frisk luft og gode gå turer i naturen. Og det er bare os, elsker det skiftende klima der er ved Vestkysten.

Dejligt område, nemt til strand og eng. Gode handlemuligheder.

Privat udlejning af sommerhus ved Slettestrand med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus ved Slettestrand du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus ved Slettestrand til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Pengene overføres direkte til din konto.

Se private sommerhuse til leje ved Slettestrand her

Privat udlejning af sommerhus ved Slettestrand - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus ved Slettestrand, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nem booking, høflig betjening. Ud fra billeder ser det dejligt ud, vi glæder os til at se det i vores sommerferie. Prisen er god.

Ingen gnidninger, alt forløb som det skulle :)

Super fin service. Vi har booket flere gange gennem Feline og har aldrig fået andet end en super god service og behandling :-)

Vælg mellem 88 sommerhuse

Andre artikler om Slettestrand

 • Sommerhus Slettestrand

  Slettestrand er omgivet af smuk og varieret natur, som med fordel kan opleves på cykel eller til fods. Under 30 km væk ligger så forskellige attraktioner som Jyllands eneste klippe, Bulbjerg Fuglefjeld, og Fårup Sommerland, der er et sikkert feriehit for alle modige, vilde vandhunde!
  Dejligt nybygget sommerhus til 4 personer med haveudsigt fra 1. sal beliggende i Slettestrand.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordjylland

  I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland