Frisk havluft, smukke udsigter, lækre fiskespecialiteter og chancen for at komme helt tæt på et autentisk fiskermiljø er nogle af de elementer, jeres ferie kan indeholde ved Thorup Strand. I er heller ikke langt væk fra Jyllands eneste klippe, hyggelige familieattraktioner og dejlig natur velegnet til både vandreture og cykling.
Vælg mellem 96 sommerhuse
Midt i den pragtfulde Vesterhavsnatur ved Thorup Strand, ligger dette sommerhus til 8 personer.
Midt i den pragtfulde Vesterhavsnatur, tæt ved by og strand, ligger dette sommerhus til 8 personer. Ved Thorup Strand kan man stadigvæk opleve at fiskekutterne trækkes op på stranden. Der er kort afstand til badeland og bowlingbane. Emne nr. 090-24581

Det skønne autentiske fiskerleje Thorup Strand er beliggende i den sydlige del af Jammerbugten, og har ingen fiskerihavn, men i stedet Danmarks største kystlandingsplads. Her kan I overvære når kutterne trækkes op på stranden og fangsten landes.

Ved Thorup Strand findes en iskosk og en fiskebutik i tilknytning til Throup Strand Røgeri, hvor der produceres både varm- og koldrøgede fisk. Stedets specialitet er røget torsk, som det siges at besøgende i området ikke skal snyde sig selv for!
Lidt vest for landingspladsen er der fri adgang til en bygning indrettet med en udstilling omhandlende kystens foranderlige natur og kystlandingspladsens funktion.

Badestranden ved Thorup ligger afskærmet af klitter bevokset med marehalm. Fra klitterne har man en dejlig udsigt udover bugten. Et skønt sted, hvor man uforstyrret kan sidde i ro og mag og slappe af. Selve stranden har groft sand med enkelte sten, og her er gode forhold for timevis af sjov, leg og vandpjask med ungerne.

Et alternativ til det friske hav kan være Vigsø Badeland, beliggende ca. 40 km fra Thorup Strand, hvor I har spa, stort bassin med rutschebane, børnebassin med 34 grader varmt vand, sauna samt solarium til rådighed.

I kort køreafstand fra Thorup strand ligger den familievenlige attraktion Hjortdal Dyrefarm. Her har hele familien mulighed for at tilbringe en både hyggelig, afslappende og oplevelsesrig dag sammen. Parken har ud over storslået natur og panoramaudsigt ca. 350 dyr fordelt på omkring 50 forskellige racer. Det er muligt at komme helt tæt på mange af dyrene som eksempelvis dværggeder, kaniner og æsler, mens man ved at læse de opsatte plancher kan få ny og spændende viden om parkens mere eksotiske dyreracer som kænguru, næsebjørn og Costa Rica Egern. I højsæsonen er der ponyridning og minigolf.

Jyllands eneste klippe, Bulbjerg Fuglefjeld ligger kun 17 km fra Thorup Strand og rejser sig hele 47 meter over havets overflade. Fra Limstensklippen er der en fantastisk udsigt over Vesterhavet, og den er endvidere hjemsted for en del fuglearter som for eksempel rider (mest almindelige mågeart i verden), suler, kjover og mallemukker. Desværre udsætter Vesterhavets voldsomme bølger til stadighed Bulbjerg for nedbrydning, således at havet jævnligt opsluger store stykker limsten og spreder dem ud på stranden ved siden af.

Øst for Thorup Strand, i plantagen ved Slettestrand/Svinkløv, ligger en af Danmarks 5 bedste mountainbikeruter med en længde på over 20 kilometer inddelt i flere sværhedsgrader så både nybegynderen og den mere garvede eliterytter kan finde udfordringer her. I den nærliggende Kollerup Plantage er også anlagt en 6 km mountainbikesti. De naturskønne plantageområder er selvfølgelig også velegnede til vandreture.

I Fjerritslev, 12 km syd for Thorup Strand, kan I på Østergade 1 besøge Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum. Bryggerimuseet har til huse i originale bygninger og står med de originale installationer. Der findes en interessant samling af ølflasker, plakater, platter, etiketter mv. Desuden kan I også opleve bryggerfamiliens små dagligstuer, der også står uforandrede med indretninger som for mere end 100 år siden. Museet har en spændende legetøjssamling og varierende udstillinger af dragter og tekstiler.

Leje af sommerhus i Thorup Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Thorup Strand med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning i Thorup Strand på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Thorup Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Thorup Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Thorup Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Thorup Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Thorup Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Thorup Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Thorup Strand, et feriehus i Thorup Strand eller en feriebolig i Thorup Strand er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Thorup Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Thorup Strand nu!

Vælg mellem 96 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Området er lækkert men nok mest i højsæson u
Thorupstrand /Klim Strand
9 voksne 3 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Let til havet og gåture
Thorup
2 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 februar
Smuk natur
Thorup
2 voksne 0 børn 2 husdyr 6 overnatninger 2023 september
Stisystemet var rigtigt godt. både i bevoksningen og til stranden.
Thorup
1 voksen 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Dejligt stille og roligt område. Der er ikke langt til stranden og naturoplevelser i det hele taget.
Thorup

Andre artikler

  1. Sommerhus Slettestrand

    Slettestrand er omgivet af smuk og varieret natur, som med fordel kan opleves på cykel eller til fods. Under 30 km væk ligger så forskellige attraktioner som Jyllands eneste klippe, Bulbjerg Fuglefjeld, og Fårup Sommerland, der er et sikkert feriehit for alle modige, vilde vandhunde!
    Dejligt nybygget sommerhus til 4 personer med haveudsigt fra 1. sal beliggende i Slettestrand.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland