Kollerup ligger i rolige og naturskønne omgivelser, der indbyder til mange forskellige former for friluftsaktiviteter både til lands og vands. Herfra har I kort køreafstand til den hyggelige handelsby Thisted og dejlige Fårup Sommerland, hvor en oplevelsesrig og actionfyldt dag helt sikkert venter jer.
Vælg mellem 104 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 9 personer beliggende i noget af Danmarks skønneste rå natur i Kollerup.
Dejligt og stort sommerhus til 9 personer beliggende i noget af Danmarks skønneste rå natur i Kollerup. Fra den store klitgrund er det muligt at se ud over hele Jammerbugten med Vesterhavets brusen og det smukke klitlandskab. Emne nr. 088-290

Kollerup ligger mellem Vesterhavet og Fjerritslev i et roligt, fredeligt og naturskønt område. Kollerup Plantage er et fredet og afvekslende landskab med skov, hede og indsøer, hvor der er gode muligheder for uforstyrrede vandreture. Omkring 13 km øst for Kollerup Klitplantage ligger Fosdalen og Langdalen. Det er to store og kuperede, flotte dale med vandløb i bunden. Dalene munder ud i den 66 m høje indlandsskrænt Lien, der er landets største. Fosdalen har 3 afmærkede vandreruter på hhv. 2 km, 2,5 km og 5,5 km. Langdalen har to ruter på hhv. 5 km og 7 km.

Mountainbikere på alle niveauer kan give sig i kast med ruten i Kollerup Plantage. For de, der er parate til større udfordringer findes der flere ruter i Svinkløv Plantage foruden ved en, der strækker sig over begge plantager.

Kollerup Strand er en bred sandstrand med enkelte sten, hvor en del af stranden er udlagt som naturiststrand. En meget anbefalelsesværdig og børnevenlig badestrand er den nærliggende Slettestrand, som er en dejlig, bred og bilfri sandstrand med klassifikationen Blåt Flag. Der er etableret handicapadgang til stranden hvilket gør, at såvel kørestolsbrugere og barnevogne kan komme næsten helt ned til vandkanten. Her har I plads til at lege med ungerne - bygge sandslotte, samle sten og skaller, flyve med drage, spille bold, bade eller dyrke vandsport, nyde solen og slappe af med en god bog.

På det hyggelige Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum kan I få et indblik i egnens historie. Bryggerimuseet har til huse i originale bygninger og står med de originale installationer. Her kan man også opleve en spændende samling af ølflasker, plakater, platter, etiketter mv. I kan opleve bryggerfamiliens små dagligstuer, der også står uforandrede med indretninger som for mere end 100 år siden, samt en legetøjssamling og skiftende udstillinger af dragter og tekstiler.

Den skønne forlystelsespark Fårup Sommerland i Blokhus ligger kun ca. 40 km væk. Parken er det ældste sommerland i Danmark, og blev i 2015 kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark af det internationalt anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue. I Fårup Sommerland kan i slå jer løs i Danmarks største og vådeste vandland, der giver både store og små vandhunde mulighed for at prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner. Attraktionens børnevandland er til gengæld et trygt og sikkert sted for familiens yngste børn at lege og pjaske rundt. Listen over sjove og vilde forlystelser hos Fårup Sommerland er lang. Pragtfulde og dejlige ferieoplevelser for hele familien venter på jer!

I den atmosfærefyldte handelsby Thisted (afstand omkring 45 km) findes både store og små forretninger med et alsidigt udvalg, samt dejlige restauranter og cafeer med noget for enhver smag.

Leje af sommerhus i Kollerup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Kollerup med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Kollerup er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Kollerup nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Kollerup - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Kollerup. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Kollerup. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Kollerup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Kollerup her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo på ingen måde nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Kollerup, et feriehus i Kollerup eller en feriebolig i Kollerup er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie i Kollerup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Kollerup nu!

Vælg mellem 104 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 4 overnatninger 2024 marts
god vandre muligheder
Kollerup
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Fremragende natur, men stadig tæt på byen der havde alt man kan komme til at mangle
Thorupstrand /Klim Strand
6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Området kalder på mange gåture, i nærområdet er der læ, selv på de mest blæsende dage.
Grønne Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Herlig natur med gode muligheder for vandre- og cykelture
Svinkløv
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Fantastisk område med lange strande skøn og varieret natur og gode fiskemuligheder
Kollerup Klit/Strand

Andre artikler

  1. Sommerhus Slettestrand

    Slettestrand er omgivet af smuk og varieret natur, som med fordel kan opleves på cykel eller til fods. Under 30 km væk ligger så forskellige attraktioner som Jyllands eneste klippe, Bulbjerg Fuglefjeld, og Fårup Sommerland, der er et sikkert feriehit for alle modige, vilde vandhunde!
    Dejligt nybygget sommerhus til 4 personer med haveudsigt fra 1. sal beliggende i Slettestrand.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland