Emne nr.: 2035-558
Emne nr.: 2035-558

En tur til Slettestrand byder altid på en spændende kombination af afslapning i jeres foretrukne sommerhus og udflugter til seværdigheder m.v. i lokalområdet. Det gælder naturligvis også i uge 31, så der er rigtig god grund til at glæde sig, til I skal af sted.

Din søgning efter ”sommerhus slettestrand uge 31” og din efterfølgende landing på denne portal er et stort skridt på vejen mod en vellykket ferie. Det er nemlig hos os, at du til hver en tid kan finde det største, samlede udvalg af de sommerhuse, som det er muligt at booke i uge 31. Din fordel er, at det giver dig et hurtigt overblik over mulighederne og dermed sparer dig for tid. Nemt og enkelt.

Et sommerhus med skøn beliggenhed og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og meget bedre bliver det ikke - og da slet ikke når man tænker på, at I også får nem adgang til præcis de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker.

Søgningen efter et sommerhus foregår nemt og ubesværet her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet fokusere på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Slettestrand ligger i den nordvestlige del af Danmark, på den sydlige del af Jammerbugten, naturen i denne region betragtes som den mest varierede i landet, og vandet er blevet tildelt det blå flag, hvilket betyder, at vandkvaliteten er fremragende.

Man kan købe håndlavet glasskunst og dyppe lys i Tranum Lys og Glas. Børn er især begejstrede, når det er muligt at se glasskunstneren på arbejde om sommeren.

Naturstien i Fosdalen går gennem kløften langs en bæk, og slutter ved en 60 m høje kystskrænt Lien. Der er mange andre rosværdige vandreruter i Fosdalen Naturpark.

Keramikkander og kopper fås fra keramikeren Rikke Kristensen i Thorup, der konverterede sit oprindelige feriehus til et keramikværksted.

Thorup arbejder stadig hver dag. Her kan du se bådene fra havet blive trukket i land. Du kan derefter købe friskfanget fisk her. I Danmark er dette sted endda kendt for en tv-serie.

I Grønnestrand vil kan lystfiskere finde gode betingelser for at forfølge deres hobbyer.

Fuglereservatet "Vejlerne" er den største af sin art i Nordeuropa. Det ligger mellem Limfjorden og Bulbjerg. Her kan du se fuglene fra observationsplatforme.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris her på domænet. Som kunde her på hjemmesiden er du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 20 sommerhuse