Emne nr.: 160-C7430
Emne nr.: 160-C7430

Uanset hvilket område du søger et poolhus i, kan I alle se frem til til et ophold i rammer, der ligger langt ud over det sædvanlige. En pool er den højeste grad af luksus, der findes - og I vil stensikkert nyde den frie adgang til vand, tropiske forhold og masser af hygge.

Din søgning efter ”poolhus slettestrand” har ført dig hertil, hvilket faktisk er et stort skridt på vejen. Det er nemlig hos os, at du finder det største, samlede udvalg af poolhuse. Det betyder kort og præcist, at det er på denne side, du har de bedste chancer for at finde netop det poolhus, du drømmer om.

Der er stor efterspørgsel på de forskellige poolhuse, så når du har fundet dit poolhus, er der ingen grund til at vente med at booke. Tværtimod; jo før bookingen er på plads, jo før kan I alle glæde jer til en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Slettestrand var oprindeligt en fiskerlandsby, hvor fiskeri blev udøvet direkte fra stranden. Og selv i dag kan du stadig se fiskerne, der gør deres hårde arbejde og trækker deres fiskekuttere op på stranden efter at have fisket.

Bulbjerg, er den eneste klippe i Jylland, og er 47 meter høj. Fra denne klippe er der en vidunderlig udsigt over Vesterhavet. Denne klippe er også populær blandt mange fuglearter. Blandt andet er måger, søpapegøjer, suler og stormfugle lever her.

Thorup arbejder stadig hver dag. Her kan du se bådene fra havet blive trukket i land. Du kan derefter købe friskfanget fisk her. I Danmark er dette sted endda kendt for en tv-serie.

Der er også en saltfabrik i Blokhus, som man kan besøge. I den tilhørende butik kan man købe saltkrydderier med forskellige smag, men også badesalte eller body sckrub.

Resterne af en tysk bunker kan opleves i skoven nær Svinkløv klitter.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af poolhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de poolhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et poolhus gennem os.

Såfremt du finder det poolhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et poolhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har særlige ønsker til dit poolhus.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af poolhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 10 sommerhuse