Ved Tranum Strand har I et perfekt udgangspunkt for et væld af friluftsaktiviteter. Området har gode vandre- og cykelruter samt en pragtfuld, børnevenlig strand, der er meget velegnet til både at bade og surfe ved. Mange spændende attraktioner inden for fornuftig køreafstand.
Vælg mellem 48 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer beliggende i rolige omgivelser ved Tranum Strand.
Sommerhus til 8 personer med masser af plads og rigtig god beliggendhed i rolige omgivelser ved Tranum Strand. Stranden ved Tranum er en attraktiv sandstrand, hvor kvaliteten af badevandet år efter år honoreres med Eu's "Blå Flag". Emne nr. 090-42711

I det nordjyske er Tranum Strand et godt bud på et dejligt ferieområde for hele familien.
Omgivelserne rummer ro og fred, og her er en pragtfuld natur. Tranum Strand er en skøn, bred sandstand med ganske få sten. De omkringliggende klitter med marehalm gør det dejlig let at finde en læfyldt gryde at sole sig i. Badevandet er af god kvalitet og er som regel altid en anelse varmere end ved nabostrandene på grund af Tranum Strands udfladning, der samtidig gør den meget børnevenlig. Windsurfing er der også gode muligheder for at udøve her. Ved Tranum Strand kan I sagtens bruge mange hyggelige timer på at bade, lege, spille bold eller bare gå tur i vandkanten og nyde bølgeskvulp og lytte til vindens susen.

Tranum og omegn har et dejligt varieret udvalg af spisesteder. Har man lyst til at shoppe i specialbutikker har både Brønderslev og Aalborg et stort udvalg. Afstand til begge byer er fra Tranum Strand ca. 42 km.
En tur til Aalborg kan I samtidig kombinere med en udflugt i Aalborg Zoo eller på Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum.

Godt 10 km væk ligger det storslåede, naturskønne og fredede skovområde Tranum Klitplantage. Her findes et rigt dyreliv, der kan opleves, mens man benytter de mange gode vandrestier i området. Omkring 14 km syd for Tranum Klitplantage ligger Fosdalen og Langdalen. Det er to store og kuperede, flotte dale med vandløb i bunden. Dalene munder ud i den 66 m høje indlandsskrænt Lien, der er landets største. Fosdalen har 3 afmærkede vandreruter på hhv. 2 km, 2,5 km og 5,5 km. Langdalen har to ruter på hhv. 5 km og 7 km.

I hele området langs Jammerbugten, og dermed også Tranum Strand, er der et stort net af cykelruter og førsteklasses mountainbikeruter. Prøv for eksempel ruten Tranum Klit på 17,9 km, hvor I kommer forbi Tranum Strandgård, som er et kunst- og udstillingscenter, Ejstrup Strand og Tranum Klitplantage.

I Fjerritslev, 20 km syd for Tranum Strand, kan I på Østergade 1 besøge Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum. Bryggerimuseet har til huse i originale bygninger og står med de originale installationer. Se også samlingen af ølflasker, plakater, platter, etiketter mv. Desuden kan I blandt andet opleve bryggerfamiliens små dagligstuer, der også står uforandrede med indretninger som for mere end 100 år siden. Endvidere er her legetøjssamling og skriftende udstillinger af dragter og tekstiler.

Tag på en herlig dagsudflugt til Fårup Sommerland i Blokhus, ca. 26 km fra Tranum Strand.
Parken er det ældste sommerland i Danmark, og blev i 2015 kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark af det internationalt anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue. Hos Fårup Sommerland findes Danmarks største og vådeste vandland, der giver både store og små vandhunde mulighed for at prøve kræfter med bølgebrus, vandkanoner og vandrutsjebaner. Attraktionens børnevandland er til gengæld et trygt og sikkert sted for familiens yngste børn at lege og pjaske rundt.
Der er en meget lange liste over sjove, vilde og actionfyldte forlystelser hos Fårup Sommerland, og stedet kan med garanti give super skønne ferieoplevelser til hele familien!

Leje af sommerhus Tranum Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus Tranum Strand med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Tranum Strand har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Tranum Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Tranum Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Tranum Strand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Tranum Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Tranum Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Tranum Strand her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Tranum Strand, et feriehus Tranum Strand eller en feriebolig Tranum Strand er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie Tranum Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Tranum Strand nu!

Vælg mellem 48 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Fantastisk område.
Tranumstrand / Ejstrupstrand
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Man bor midt i klitterne og der er kort vej ned til Vesterhavet. Der er mange smukke naturområder i nærheden, som er gode til vandreture.
Tranumstrand / Ejstrupstrand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Havet, klitterne, Fosdalen, Lien…. Gå og cykelture
Tranumstrand / Ejstrupstrand
3 voksne 2 børn 1 husdyr 6 overnatninger 2023 august
Lækker strand 100m væk.
Tranum Klit
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 marts
Dejlig tæt på stranden
Tranum Klit

Andre artikler

  1. Sommerhus Slettestrand

    Slettestrand er omgivet af smuk og varieret natur, som med fordel kan opleves på cykel eller til fods. Under 30 km væk ligger så forskellige attraktioner som Jyllands eneste klippe, Bulbjerg Fuglefjeld, og Fårup Sommerland, der er et sikkert feriehit for alle modige, vilde vandhunde!
    Dejligt nybygget sommerhus til 4 personer med haveudsigt fra 1. sal beliggende i Slettestrand.
  2. Sommerhus Nordjylland

    I Nordjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra Vigsø i vest, over Skagen i Nord til Hals i øst, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Rubjerg Knude Fyr i Nordjylland