Emne nr.: 2035-467
Emne nr.: 2035-467

Sommerhuse er en populær måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, der er masser af den, og det er selvsagt helt op til jer, hvad I vil bruge den til. Med nem adgang til oplevelser og aktiviteter i nærområdet, står alle muligheder åbne.

I din jagt på et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt gennemført, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Slettestrand byder på meget gode vilkår for ferien for familier, for eksempel er strandene bilfri og så brede, at der er plads nok til både at bygge sandslotte eller spille bold.

Thorup arbejder stadig hver dag. Her kan du se bådene fra havet blive trukket i land. Du kan derefter købe friskfanget fisk her. I Danmark er dette sted endda kendt for en tv-serie.

Vindmøllen ved Grønnestrand, kendt som en lyngmølle, er omringet af lyng og stammer fra det 19. århundrede.

På museumsværftet Han Herred Havbåde kan man se, hvordan regionens traditionelle både og klinkebåde er bygget eller restaureret.

Naturfredede klitter ved Svinkløv fortryller stadig alle besøgende. Her kan man tage på skønne vandreture. Udsigt til grøn skov og Vesterhavet giver god variation og og udsigten over Slettestrand er fantastisk.

Kong Frederik VI overnattede på en gård nær Grønnestrand i 1824. Det siges, at han har beskrevet dette sted som det smukkeste i sit rige. En mindeplads med en Kongesten ved en lille sø er rejst til minde om besøget.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 369 sommerhuse