Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat udlejning af sommerhus Nordsjælland. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 1.032 sommerhuse Destinationer under Nordsjælland
Emne nr. 130-E04180
Emne nr. 130-E04180

Lej dit privat udlejning af sommerhus Nordsjælland her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende privat udlejning af sommerhus Nordsjælland her. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat udlejning af sommerhus Nordsjælland.

Når du lejer et privat udlejning af sommerhus Nordsjælland hos os betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid markedets billigste pris på et privat udlejning af sommerhus Nordsjælland hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Lækkert område med god afstand til det hele ;-)

Utrolig dejlig natur. "Gildbergstien" ind til Gilleje er utrolig smuk og skøn både at cykle og gå. Gilleleje er en rigtig dejlig by med gode butikker og restauranter. De andre byer langs vandet er også et besøg værd. F.eks. Tisvildeleje, hvor Tisvilde Hegn er et besøg værd- "Troldeskoven" er spændende for børn, men bedst at finde på cykel, da der er langt ind i skoven på gå ben. Holbæk er en smuk by, med en dejlig strand. Hillerød med "Frederiksborg Slot" er helt klart også et besøg værd samt Helsingør og Kronborg. Også noget børn synes er interessant.

Tæt på det hele. Rigtigt nemt og hurtigt på cykel.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat udlejning af sommerhus Nordsjælland til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat udlejning af sommerhus Nordsjælland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vi bookede vores over nettet, hurtig og nemt

Gode oplevelser. Vi har lejet sommerhus gennem Feline flere gange og har alle gange været meget tilfreds. De har rimelige priser og god service, vi kan kun anbefale dem.

Nem booking og god service. Feline Holidays er troværdig og et dejligt nemt bureau at leje hos. Absolut kun roser til det selskab.

Det er bare nemt og billigt med Feline. Her er jo alt hvad hjertet begærer, det er ferie med kvalitet.

Vælg mellem 1.032 sommerhuse

Andre artikler om Nordsjælland

Vis alle artikler om Nordsjælland

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S