Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje Nordsjælland. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 1.030 sommerhuse Destinationer under Nordsjælland

Privat sommerhusudlejning Nordsjælland - se det største udvalg her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje Nordsjælland. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat sommerhusudlejning Nordsjælland - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med glade feriegæster. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus i Nordsjælland.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Nordsjælland hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan på et øjeblik finde de private sommerhuse til leje Nordsjælland som har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi vi har det største udvalg
 • Det koster dig ikke noget som helst ekstra at booke dit foretrukne sommerhus gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som udlejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vi altid klar til at hjælpe
 • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du har mulighed for at tilvælge en afbestillingsforsikring således at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje Nordsjælland her

Privat sommerhusudlejning Nordsjælland - gratis fordele for dig

Det slet ikke noget at få de mange fordele. Vi står inde for at der ikke er konkurrerende bureauer som tilbyder dit foretrukne privat sommerhus til leje Nordsjælland til en billigere pris end den, du finder hos os.

Privat sommerhusudlejning Nordsjælland - Sådan får du de fleste private sommerhuse til leje Nordsjælland at vælge imellem

Jo før du begynder at lede efter et privat sommerhus til leje Nordsjælland, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Nok så vigtigt er det imidlertid, at du samtidig forøger dine chancer for at leje dit foretrukne privat sommerhus Nordsjælland.

Tips til dejlige oplevelser

Utrolig dejlig natur. "Gildbergstien" ind til Gilleje er utrolig smuk og skøn både at cykle og gå. Gilleleje er en rigtig dejlig by med gode butikker og restauranter. De andre byer langs vandet er også et besøg værd. F.eks. Tisvildeleje, hvor Tisvilde Hegn er et besøg værd- "Troldeskoven" er spændende for børn, men bedst at finde på cykel, da der er langt ind i skoven på gå ben. Holbæk er en smuk by, med en dejlig strand. Hillerød med "Frederiksborg Slot" er helt klart også et besøg værd samt Helsingør og Kronborg. Også noget børn synes er interessant.

Huset ligger dejligt beskyttet i et vidunderligt, stille område, nær Hornbæk by, havn og strand. Er herlig på alle årstider og i næsten al slags vejr.

Tæt på det hele. Rigtigt nemt og hurtigt på cykel.

Privat udlejning af sommerhus Nordsjælland med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus til leje Nordsjælland du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus til leje Nordsjælland til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen. Summen bliver indsat simpelthen på din konto.

Se private sommerhuse til leje Nordsjælland her

Privat udlejning af sommerhus Nordsjælland - vi hjælper gerne

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til leje Nordsjælland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super god betjening. Nem og overskuelig hjemmeside. Smilende og imødekommende betjening over telefonen - alle spørgsmål er velkomne og bliver pænt besvaret ;)

Meget nemt at booke selv for os som ikke er særlig befarne i leje af sommerhuse :-)

Godt overblik. Feline er nem at søge sommerhuse og priser med.

Vælg mellem 1.030 sommerhuse

Andre artikler om Nordsjælland

Vis alle artikler om Nordsjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S