Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus på Djurs. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 2.439 sommerhuse Destinationer under Djursland

Privat sommerhusudlejning Djurs - du får når som helst det største udvalg hos Feline Holidays!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje på Djurs. Døgnet rundt, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Privat sommerhusudlejning Djurs - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus på Djurs.

Når du vælger at leje et privat sommerhus på Djurs hos Feline får du stribevis af fordele:

  • Du kan på et øjeblik finde de private sommerhuse til leje på Djurs som byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine ønsker, fordi udvalget er størst her på siden
  • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at leje dit foretrukne sommerhus hos os
  • Der er 100% prisgaranti på alle de sommerhuse, som bookes gennem os
  • Hvis du har spøgsmål er vi til hver en tid klar til at hjælpe
  • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
  • Du har mulighed for at tilkøbe en forsikring således at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

INDSÆT SEARCHLINK / TEKST = Se private sommerhuse til leje på Djurs her

Privat sommerhusudlejning Djurs - gratis fordele for dig

Som kunde hos os betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor vil du altid få den billigste pris på et privat sommerhus på Djurs hos os.

Privat sommerhusudlejning Djurs - Sådan får du de fleste private sommerhuse til leje på Djurs at vælge mellem

Det er vældig populært at holde ferie i et privat sommerhus på Djurs, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem. Jo før du begynder at gå på jagt efter et privat sommerhus på Djurs til familiens ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine ønsker.

Tips til skønne oplevelser på ferien

Der er en utrolig flot natur lige uden for døren, og er man interesseret i mere, kan en tur til Mols Bjerge absolut anbefales. Eneste ulempe ved området kan være, at vandstanden i vigen bliver meget lav ved ebbe.

Der ligger mange spændende oplevelser i nærheden. Ree Park er virkelig en tur værd.

Ebeltoft og Djursland har meget at byde på i kort afstand.

Et rigtigt godt område med en meget meget fin strand og godt badevand for både små og store. Desuden er afstandene til de forskellige atraktioner og byer, der er et besøg værd, meget overkommelige

Privat sommerhusudlejning Djurs med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus på Djurs du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus på Djurs til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Summen vil blive indsat direkte på din konto.

Se private sommerhuse til leje på Djurs her

Privat sommerhusudlejning Djurs - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus på Djurs, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Skulle ankomme senere end aftalt og fik en opringning , hvor alt blev forklaret og ingen problemer. Tak for denne service også, når man ikke er en ørn på nettet..

Meget overskuelig og let at finde rundt på. Har tidligere haft gode oplevelser med Feline.

UTROLIGT!! Skulle finde et hus til 14 personer. Der gik kun en halv time så havde vi fundet huset det sted vi gerne ville være og havde fået vores bekræftelse. Nemt og hurtigt, uroligt!!!!!!

Vælg mellem 2.439 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler