Et privat sommerhus i Nordsjælland er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.033 sommerhuse Destinationer under Nordsjælland
Privat sommerhus til leje i Nordsjælland Emne nr.: 121-93-0697
Emne nr. 121-93-0697

Privat sommerhus til leje i Nordsjælland - du får det største udvalg her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje i Nordsjælland. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige privat sommerhus i Nordsjælland.

Privat sommerhus til leje i Nordsjælland - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er i privat besiddelse. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus i Nordsjælland.

Når du vælger at leje et privat sommerhus i Nordsjælland hos Feline får du mange fordele:

 • Du kan uden videre finde de private sommerhuse til leje i Nordsjælland som har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst her på siden
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke dit foretrukne sommerhus gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige sommerhuse, som lejes gennem os
 • Hvis du har spøgsmål er vi til hver en tid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før afrejse
 • Du har mulighed for at tilkøbe en afbestillingsforsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Nordsjælland her

Privat sommerhus til leje i Nordsjælland - gratis fordele for dig

Som kunde hos Feline betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor vil du altid få den laveste pris på et privat sommerhus i Nordsjælland hos os.

Privat sommerhus til leje i Nordsjælland - Sådan får du det højeste antal af private sommerhuse til leje i Nordsjælland at vælge mellem

Det er populært at holde ferie i et privat sommerhus i Nordsjælland, og derfor er husene også meget eftertragtede. Jo tidligere du begynder at lede efter et privat sommerhus i Nordsjælland til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine krav.

Tips til dejlige oplevelser

Utrolig dejlig natur. "Gildbergstien" ind til Gilleje er utrolig smuk og skøn både at cykle og gå. Gilleleje er en rigtig dejlig by med gode butikker og restauranter. De andre byer langs vandet er også et besøg værd. F.eks. Tisvildeleje, hvor Tisvilde Hegn er et besøg værd- "Troldeskoven" er spændende for børn, men bedst at finde på cykel, da der er langt ind i skoven på gå ben. Holbæk er en smuk by, med en dejlig strand. Hillerød med "Frederiksborg Slot" er helt klart også et besøg værd samt Helsingør og Kronborg. Også noget børn synes er interessant.

God beliggenhed i nærheden af Tisvildeleje by og Sankt Helenes Naturlegeplads.

Lækkert område med god afstand til det hele ;-)

Skøn natur. Har fornemmelsen af at bo ude i skoven, selvom de andre sommerhuse ligger lige ved siden af. Dejligt område.

Privat sommerhus til leje i Nordsjælland med prisgaranti

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus i Nordsjælland til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Se private sommerhuse til leje i Nordsjælland her

Privat sommerhus til leje i Nordsjælland - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus i Nordsjælland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

En god oplevelse, når det hele virker! Meget nemt, hurtigt og gennemskueligt:)

God hjemmeside.

Vælg mellem 1.033 sommerhuse

Andre artikler om Nordsjælland

Vis alle artikler om Nordsjælland

Andre artikler

 1. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S