Et poolhus på Djursland er den perfekte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 245 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit poolhus på Djursland her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et passende poolhus på Djursland her. Døgnet rundt, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Det betaler ikke så som én eneste krone for at få alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter som kan tilbyde dit foretrukne poolhus på Djursland til en billigere pris end os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så tidligt ude, som det nu er muligt.

Tips til oplevelser i området

Dejligt - indbyder til cykelture, gåture og strandture.

Mange seværdigheder inden for rimelig køreafstand.

Dejligt område, lige ved Mols Bjerge. Godt udgangspunkt for mange udflugter på Djursland eller Randers og Århus.

Super dejligt område som vi har besøgt flere gange.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et poolhus på Djursland hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne poolhus på Djursland til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Beløbet bliver indsat simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et poolhus på Djursland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Skønt. Vi har nu lejet igennem Feline 2 gange og har været meget tilfredse med det hele, kan kun anbefale Feline til andre, og servicen er helt i top...;O. Hilsen fra en meget tilfreds kunde...:O

Nemt og overskueligt, har også tidligere booket her igennem og har aldrig oplevet problemer.

Vælg mellem 245 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

  • Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    I Fjellerup Strands charmerende, gamle sommerhusområde ligger dette dejlige sommerhus til 8 personer på en stor grund, kun et stenkast fra havet.
  • Luksus sommerhus Djursland til leje

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Djursland til leje. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler