Et luksus sommerhus Nordsjælland med pool er den perfekte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 87 sommerhuse Destinationer under Nordsjælland
Emne nr. 160-G4495
Emne nr. 160-G4495

Lej dit luksus sommerhus Nordsjælland med pool her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et skønt luksus sommerhus Nordsjælland med pool her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig ingen verdens ting. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets llaveste pris på et luksus sommerhus Nordsjælland med pool hos Feline Holidays.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den årsag gælder det om at være så hurtigt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger

Gilleleje ligger tæt på mange fine udflugtsmål, dejlige strande og byen i sig selv er hyggelig og vefungerende, med mange indkøbsmuligheder og stationen, som gør det muligt at besøge stedet i tog.

God beliggenhed i nærheden af Tisvildeleje by og Sankt Helenes Naturlegeplads.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Nordsjælland med pool til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Nordsjælland med pool, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Perfekt. Alt fungerer fint.

Det er bare i orden. Vi er et ægtepar sidst i 60'erne, som ville en tur til Paris. Vi fik gennem en bekendt kendskab til Feline og søgte på deres hjemmeside efter opholdsmuligheder i Paris og fandt en lejlighed på 55 m2 i 7. arrondissement - tæt på Eiffeltårnet. Feline behandlede vores henvendelse til vores fulde tilfredshed. Senere havde vi kontakt til Interhome i Stockholm og Paris, hvor vores kontakter også har været til UG. Alle har efter slutningen af vores ophold forespurgt, om alt har været i orden, hvilket vi bare kunne bekræfte.

Lynhurtig tilbagemelding også i weekenden :-) Jeg havde spørgsmål vedr. leje af sommerhus og sendte en mail søndag eftermiddag og i løbet at 1-2 timer fik jeg svar. Dejligt med hurtig respons. Huset er nu bestilt og vi glæder os til et dejligt ophold.

Super nemt og tager ikke mange minutter, skønt betalingen kan deles op.

Vælg mellem 87 sommerhuse

Andre artikler om Nordsjælland

Vis alle artikler om Nordsjælland

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S