Et luksus sommerhus Fyn i Danmark er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 65 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit luksus sommerhus Fyn i Danmark her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt luksus sommerhus Fyn i Danmark her på siden. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets llaveste pris på et luksus sommerhus Fyn i Danmark hos os.

På denne måde får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Jo før du går på jagt efter et luksus sommerhus Fyn i Danmark, jo flere vil du have at vælge mellem. Lige så vigtigt er det imidlertid, at du på denne måde forøger dine muligheder for at leje dit foretrukne luksus sommerhus Fyn i Danmark.

Brugervurderinger

Bedre findes vist ikke og vejret var i top.

Vi kørte en tur ud forbi Hinds Gavl, og så på rådyr og dådyr, det var en dejlig oplevelse på en råkold dag i Februar.

Det er et dejligt stille og roligt sted, velegnet til børnefamilier, da der er mange andre børn at lege med.

Fint område til både gå- og cykelture.  Det er en god ide at medbringe cykel.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Fyn i Danmark til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Fyn i Danmark, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super tjek på tingene! Har lejet sommerhus hos Feline for 4. eller 5. gang. Alting er altid i orden, hurtige svar og ingen problemer med at komme igennem på telefon heller. Venlig og høflig betjening ved alle henvendelser. Deres hjemmeside er nem at dirigere rundt i, man får sig nemt pejlet ind på det man søger. Vi gider slet ikke prøve igennem andre.

Super nemt og tager ikke mange minutter, skønt betalingen kan deles op.

Let at foretage, fin og god korrespondance.

Super god service, samt lækre sommerhuse! Min familie og jeg lejer altid sommerhuse gennem Feline, så er vi sikre på at få god kvalitet til en god pris :) Felines site er overskuelig og meget brugervenlig. Let at finde lige hvad jeg ønsker mig. De få gange jeg har haft spørgsmål har det været nemt at få fat på en af Felines medarbejdere, som lytter til mine behov og guider mig derefter.

Vælg mellem 65 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler