Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Bovense.
Vælg mellem 7 sommerhuse Destinationer under Fyn
langtidsleje sommerhus bovense
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Bovense.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Bovense - vi har løsningen!

Feline Holidays har altid det største udbud af sommerhuse i og i nærheden af Bovense. Vi har mange års erfaring med at finde løsninger til kunder, der har haft behov for at leje et eller flere sommerhuse i en længere periode. Vi løser samtlige opgaver med fuldtfokus på de individuelle ønsker der altid er, når det drejer sig om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu skal du i gang med at have fundet have fundet et eller flere steder, hvor medarbejderne kan opholde sig, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har mange års erfaring med denne type opgaver, og har før hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og skal finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Ombygning og renovering

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt der gør, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du altid kunne finde et sommerhus tæt ved din hjemadresse. Du kan leje et sommerhus i op til 5 uger på nettet.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Bovense, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, så kontakt os telefonisk eller via mail. Det gælder selvsagt også hvis du har særlige ønsker eller behov. Vi har lavet mange individuelle løsninger, og kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med at finde en løsning, der er skræddersyet til netop dine behov. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 7 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler