Et luksus sommerhus weekend Fyn er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 49 sommerhuse Destinationer under Fyn

Lej dit luksus sommerhus weekend Fyn her!

Weekendophold, og miniferie

Du beslutter selv hvilket antal overnatninger du har behov for. Det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor kan det lade sig gøre at planlægge helt unikke ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige ønsker, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du utvivlsomt finde det hos Feline Holidays. Tag af sted på weekendophold eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et dejligt luksus sommerhus weekend Fyn.

Det er dog vores anbefaling, at du som minimum booker 3 overnatninger i sommerhuset. For det første fordi at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. Dernæst vil der i langt de fleste tilfælde ikke være nogen særlig forskel på prisen; det koster altså ikke ret mange kroner mere at få en ekstra overnatning. Det vigtigste er imidlertid, at den ekstra overnatning vil give jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo netop det, jeres ophold handler om.

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg af sommerhuse. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du booker et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, den lavest mulige pris samt professionel service og sikkerhed.

Det slet ikke noget at opnå alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter der tilbyder dit foretrukne luksus sommerhus weekend Fyn til en billigere pris end vores.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Tips til ferieoplevelser i området

Der er en skøn natur omkring slottet. Velegnet til gå-og løbeture. Mange dejlige steder at besøge i omegnene. Sejltur i ø-havet.

Tæt på skov og strand samt minigolf.

dejligt stille og fredeligt i hvertfald i efterårsferien, tæt på stranden

Huset ligger i fin køreafstand til mange forskellige steder indfor kort tid.

Dejlig natur område og god naturgrund. Fredelig og rolige naboer.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et luksus sommerhus weekend Fyn hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus weekend Fyn til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus weekend Fyn, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Fremragende. Man har en forventning om at alt bliver behandlet hurtigt, og man bliver ikke skuffet.

Uden problemer. Simpelt, hurtigt og overskueligt.

Gode oplevelser. Vi har lejet sommerhus gennem Feline flere gange og har alle gange været meget tilfreds. De har rimelige priser og god service, vi kan kun anbefale dem.

Vælg mellem 49 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler