Besøg den atmosfærefyldte gamle købstad Assens, tag på udflugt til den naturskønne og fredelige halvø Helnæs, eller prøv kræfter med de mange typer af friluftsaktiviteter Vestfyn også kan tilbyde. Attraktionerne Frydenlund Fuglepark samt Terrariet Reptile Zoo er super børnevenlige udflugtsmål – sikre hit i ferieprogrammet!
Vælg mellem 119 sommerhuse Destinationer under Vestfyn
sommerhus vestfyn_090-68932
Emne nr. 090-68932.

Aktiviteter og attraktioner – et væld af oplevelser venter jer på naturskønne og fredelige Vestfyn.

Blandt andet kan I prøve kræfter med traditionel golf på den åbne bane Sunset Golf – Pay & Play i Glamsbjerg, mens Agger Parkgolf i Haarby tilbyder et japansk udviklet golfspil, og hos Vestfyns Fodboldgolf ved Ebberup kan hele familien udfordre hinanden i det sjove spil med mulighed for efterfølgende at grille og hygge sig på terrassen, der er udstyret med borde og bænke.

Vestfyn omfatter godt og vel 80 kilometer kyststrækning, der giver rig mulighed for såvel lystfiskeri samt alle former for vandsport.

Der findes en stribe af gode badestrande såvel nord som syd for Assens by samt to, der ligger helt bynært. I har derfor nok at vælge imellem, hvis I trænger til en hyggelig og afslappende dag på stranden med sjov, leg og samvær for hele familien. Ved mange af strandene er der gode muligheder for at finde flotte sten, hvis I eksempelvis går en slentretur langs vandkanten.

Ud til kysten, midt i det vestfynske område, ligger den smukke, gamle købstad Assens. I den velbevarede bymidte findes stadig både købmandsgårde og gavlhuse i bindingsværk, men samtidig også moderne dagligvareforretninger, specialbutikker og restauranter, der sikrer jer en indholdsrig og vellykket shoppetur. Gå endelig ikke glip af et besøg i Assens Miniby, der i sæsonen april til ultimo september har åbent alle dage fra 9-18. Her kan I se minimodeller af foreløbig mere end 60 lokale huse. Alle kopier er korrekt og meget detaljeret udført.

Trænger I til action og et alsidigt aktivitetsudbud er ”Pulsen” Arena Assens stedet! På det 30.000 m2 store udendørsområde kan I give jer i kast med lidt af hvert. Her er petanque, squash, løbebane, legeplads, bålplads, picnic, skaterbaner, klatrenet, længdespring, højdespring, vandpytter, styrketræning, armgangsstativ, krolf, fodbold, rundbold…

Den naturskønne halvø Helnæs, beliggende cirka 20 km sydøst for Assens, er forbundet med Vestfyn via en smal dæmning. Nyd den vidunderlige ro og fred, som hersker på Helnæs, og tag på traveture i skov og eng, cykeludflugt, smid snøren ud langs kysten eller lej en kano på Naturskolen Helnæs Mølle og betragt det dejlige område fra vandsiden.

Oplev prægtig og ordinær fynsk bondegårdsidyl i den familievenlige attraktion Frydenlund Fuglepark. På det 5 hektar store område kan I opleve 800 fugle fordelt på 150 arter fra hele verden. Har I medbragt mad og drikke kan det nydes ved de opstillede borde og bænke, og I er ligeledes velkomne til at benytte et af Frydenlund Fugleparks grillsteder. På den udfordrende legeplads findes også en bålhytte til snobrødsbagning samt et område med geder og kaniner, der gerne må aes og klappes.

I Terrariet Reptile Zooi Vissenbjerg får besøgende et helt unikt indblik i krybdyrenes og paddernes fascinerende og forunderlige verden. Flere gange dagligt kan man se med, når dyrepasserne fodrer, og samtidig lytte til deres spændende fortællinger om dyrene.

Aalsbogaard Lystfiskersøer ligger på sydvest Fyn. Her finder du 3 søer, som tilbyder flere former for fiskeri. Så som stør, karper og ørred fiskeri. Med ørreder op til 8 kg alt efter årstiden. Her finder du yderligere informationer omkring priser m.m. I butikken finder du alt det grej, du lige står og mangler.

Leje af sommerhus på Vestfyn med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus på Vestfyn med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning på Vestfyn på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus på Vestfyn nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Vestfyn - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus på Vestfyn. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie på Vestfyn. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus på Vestfyn hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Vestfyn her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus på Vestfyn, et feriehus på Vestfyn eller en feriebolig på Vestfyn er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie på Vestfyn til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Vestfyn nu!

Vælg mellem 119 sommerhuse

Områdeanmeldelser

10 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Hyggelig område med Assens lige i nærheden. Hyggelig by med megen handel.
Å Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Er omringet af campingplads
Assens
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 marts
Fremragende udsigt, direkte ud over vandet, med solnedgang. Tæt på by og skov
Assens
7 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 december
God mulighed for spadsereture i området
Assens
3 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Dejligt område.
Assens

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S