Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Odense.
Vælg mellem 147 sommerhuse Destinationer under Fyn
langtidsleje sommerhus odense
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Odense.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Odense - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid det største udbud af sommerhuse i og ved Odense. Vi har gennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse i en længere periode. Vi løser alle opgaver med 100%fokus på de individuelle behov og ønsker der altid vil være tilstede, når det gælder langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har stor erfaring med denne type opgaver, og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan genhuses i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Ombygning og renovering

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt der bevirker, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor vil du altid kunne finde et sommerhus tæt ved din hjemadresse. Du kan booke op til 5 uger på nettet.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Odense, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, så ring til os eller send en mail. Det samme gælder selvfølgelig også hvis du har konkrete ønsker eller behov. Vi har lavet rigtig mange skræddersyede løsninger, og kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med at finde en løsning, der er tilpasset netop dine ønsker. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 147 sommerhuse

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Andre artikler