Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til 24 personer i Marielyst. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 345 sommerhuse Destinationer under Djursland
luxus sommerhus djursland_090-94055
Emne nr. 090-94055.

Luksus sommerhus på Djursland – Book dit luxus sommerhus her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af luksus sommerhuse på Djursland. Derfor kan du på kort tid få et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det helt rigtige luksus sommerhus på Djursland. Enkelt og sikkert.

Vi udlejer luksus sommerhuse overalt i Djursland. Klik på et af linkene for at se alle luksus sommerhuse i det pågældende område:

St. Sjørup - Fjellerup StrandBønnerup StrandEbeltoftMolsEgsmark Strand - FemmøllerSkødshovedKnebel Strand - Nimtofte

1-2 ugers ferie: Book i god tid

Der er er stor efterspørgsel på luksus sommerhuse på Djursland om sommeren fra uge 28 til uge 32 og også i efterårsferien. Det hænger naturligvis sammen med at ferieområderne på Djursland hører til blandt de mest eftertragtede i hele Danmark.

Det er derfor vigtigt at komme tidligt i gang med at søge efter et luxus sommerhus på Djursland. Jo længere tid der er til højsæsonen, jo nemmere vil du få ved at finde det helt rigtige luksus sommerhus på Djursland.

Der er helt enkelt flere luksus sommerhuse at vælge imellem, jo tidligere du er ude. Når du har fundet det luxus sommerhus på Djursland som matcher dine ønsker til størrelse, indretning og beliggenhed, er det nemt at booke det direkte over nettet. Så er det klaret, og tilbage er kun at glæde sig til ferien begynder.

Find et luksus sommerhus på Djursland (1 uge) her

Find et luksus sommerhus på Djursland (2 uger) her

luksus pool sommerhus på djursland_090-94055
Emne nr. 090-94055.

Se alle luksus sommerhuse på Djursland med pool her

luksus sommerhus på djursland med aktivitetsrum_090-94055
Der er ofte aktivitetsrum med forskellige spil i de største luksus sommerhuse på Djursland. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du ønsker et hus med aktivitetsrum, så hjælper vi dig med at få overblik over mulighederne. Emne nr. 090-94055.

Weekendophold og miniferie

Du kan sagtens arrangere et weekendophold eller en miniferie i et luxus sommerhus på Djursland. Der er nemlig mulighed for at leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger. Det giver dig en høj grad af frihed til at skræddersy et ophold, som strækker sig over nogle dage.

Vi udlejer luksus sommerhuse på Djursland i alle størrelser. Derfor kan alt lade sig gøre. Tag af sted sammen med børnene og din bedre halvdel. Tag af sted sammen med et eller flere sæt gode venner. Saml fætre, kusiner og andre familiemedlemmer til nogle skønne dage sammen. En hel verden af muligheder venter.

TIP: Hvis du har mulighed for at vælge 3 overnatninger i stedet for 2, anbefaler vi at du gør det. Det er der to grunde til. For det første vil du få væsentlig flere luksus sommerhuse at vælge mellem, fordi der er flere huse som tilbyder 3 overnatninger, end der er huse, som tilbyder 2.

For det andet koster det i langt de fleste tilfælde ikke ret meget mere at vælge en ekstra overnatning. For en relativt beskeden merpris bliver der altså ekstra tid til afslapning og hygge i sommerhuset.

Find et luksus sommerhus på Djursland (2 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus på Djursland (3 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus på Djursland (4 overnatninger) her

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket luxus sommerhus på Djursland du beslutter dig for at leje, vil du være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder helt enkelt at står inde for, at der ikke er noget andet udlejningsbureau som udlejer dit foretrukne luxus sommerhus på Djursland til en lavere pris end os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores priskontrol, overfører vi hele prisforskellen direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus på Djursland, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 345 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler