Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Østjylland til 20 personer. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 49 sommerhuse Destinationer under Østjylland
Luksus østjylland til 20 personer Emne nr. 090-35550
Emne nr. 090-35550

Lej dit luksus sommerhus Østjylland til 20 personer her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde dit luksus sommerhus Østjylland til 20 personer her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for disse fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes igennem os, så derfor får du altid den laveste pris på et luksus sommerhus Østjylland til 20 personer hos os.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og derfor handler det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Tips til området

Rigtig hyggeligt i Ebeltoft, specielt med Eble-festival. Også dejligt med Århus tæt ved. Gocart i Auning kan også anbefales. Sjovt med bane udenfor.

Natur skønt område. Ikke langt fra strand og indkøb og masser af seværdigheder

God plads til børn. Dejlig natur. Dejlig strand. Hyggeligt bymiljø. Korte afstande til serværdigheder.

Kort afstand til stranden, som blev flittigt benyttet til gåture.

Dejlig natur. Fint område til kajak og cykelture.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus Østjylland til 20 personer til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene vil blive indsat ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus Østjylland til 20 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Godt tilfreds hver gang. Anbefalingsværdig til alle.

Ingen problemer med online booking

Utroligt dygtigt personale.

Vælg mellem 49 sommerhuse

Andre artikler om Østjylland

 • Sommerhus Østjylland

  I Østjylland findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet og Als i syd til Hals, Hou og Øster Hurup omkring Limfjorden, finder du tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Ideelt feriehus til 5 personer med swimmingpool, spabad og sauna beliggende i Lyngsbæk ved Ebeltoft.
 • Sommerhus Østjylland med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Østjylland med pool. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Østjylland med pool Emne nr. 130-D19969
 • Sommerhusudlejning Østjylland

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Østjylland. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Sommerhusudlejning østjylland Emne nr. 130-D61704
Vis alle artikler om Østjylland

Andre artikler