Et luksus poolhus Djursland er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 346 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit luksus poolhus Djursland her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit luksus poolhus Djursland her. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det betaler ikke så som én eneste krone for at få alle disse fordele. Vi lover at der ikke er andre bureauer der tilbyder dit foretrukne luksus poolhus Djursland til en billigere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Tips til området

Området er skønt, der er en rigtig god strand og nogle skønne omgivelser som summer af sol og sommer.

Mange muligheder for udflugter til dyreparker,sommerland og by.

Dejligt område især kørsel ad kystvejene både fra Rønde og mod Vosnesgård (Løgten) samt hele strækningen ad kystvejen til Ebeltoft.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse der udlejes igennem os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus poolhus Djursland til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus poolhus Djursland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

5 fortjente stjerner. Har igennem flere år bestilt ferie igennem Feline.dk. Selv weekendophold har vi været på igennem Feline, og der har altid været stor hjælp at hente. Har anbefalet andre også at søge deres ferie eller weekendophold igennem Feline. Som jeg også ved at de har gjort og været rigtig glade for. Der er altid gode tilbud at finde og priser som alle kan være med på.

Fin fin service, bruger jer altid som førstevalg. Fin service, god rådgivning omkring forskellige valg. Overskuelig hjemmeside. Ser altid først hvad I kan tilbyde. Anbefaler jer til andre. Rene plusser herfra :-)

Meget fin service, fulgte omgående op på supplerende spørgsmål og specielle ønsker til lejemålet.

En god behandling af vores bestilling. Hvis du ønsker en let og klar måde at bestille et velbeskrevet sommerhus, - så er du på rette spor med Feline.

Vælg mellem 346 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler