Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Tårup.
Vælg mellem 13 sommerhuse Destinationer under Østfyn
langtidsleje sommerhus tårup
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i og omkring Tårup.

Langtidsleje af sommerhus i og omkring Tårup - vi har løsningen!

Feline Holidays har til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i og omkring Tårup. Vi har årelang erfaring med at finde løsninger til kunder, der har haft brug for at leje et eller flere sommerhuse gennem en længere periode. Vi løser samtlige opgaver med fokus på de individuelle behov og ønsker der altid er, når det handler om langtidsleje af et sommerhus.

Indkvartering af medarbejdere

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Det er ikke noget problem. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et eller flere sommerhuse. Vi har stor erfaring med denne type opgaver, og har hjulpet en lang række virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere perioder.

Forsikringsskader

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, og nu kan du ikke bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og skal finde et sted, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at reparere skaderne.

Ombygning og renovering

Står du overfor en stor ombygning eller et renoveringsprojekt der betyder, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig vil du altid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger på nettet.

Klik her for at se alle de sommerhuse i Tårup, som er ledige i 5 uger.

Altid individuelle løsninger - kontakt os

Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, så ring til os eller send en mail. Det samme gælder selvfølgelig også hvis du har specifikke ønsker. Vi har lavet rigtig mange individuelle løsninger, og kan også lave en til dig.

Uanset hvor mange uger eller måneder du har brug for, hjælper vi gerne med en løsning, der er skræddersyet til netop dine ønsker. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 13 sommerhuse

Andre artikler om Østfyn

Vis alle artikler om Østfyn

Andre artikler

  1. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S