Kerteminde er et mindre område med skønt beliggende sommerhuse, som byder på rigtig fine muligheder for at slappe af, nyde stemningen i Kerteminde, tage til byens super dejlige og meget børnevenlige strand og for at opleve de mange attraktioner og seværdigheder som Fyn byder på. Start med en tur til byens største attraktion og hils på marsvinene og sælerne i Fjord&Bælt.
Vælg mellem 94 sommerhuse
Kerteminde_Depositphotos_649077492_S

Kerteminde har mere end 600 år på bagen og det er vældig hyggeligt at gå igennem de smalle gader med flotte bindingsværkshuse. Her findes også et fint udvalg af butikker, så det kan sagtens lade sig gøre også at få stillet appetitten på shopping.

Ganske få minutters gang fra centrum findes Kerteminde Nordstrand. Det er en dejlig sandstrand som samtidig har meget lavt vand, og derfor er den utroligt børnevenlig. Nyd livet i det varme sand, og hyg jer med at bygge sandslotte, soppe og bade i vandkanten sammen med børnene. Der er badebro og mulighed for at spille beachvolley og håndbold, ligesom der er en kiosk og toiletfaciliteter. Stranden er ganske enkelt en af de bedste på hele Fyn.

Fjord&Bælt er et spændende oplevelsescenter for både børn og voksne, og for dig der ønsker seriøs viden om den forunderlige verden under havets overflade. Oplev Danmarks eneste ynglende hval og delfinernes slægtning: Marsvinene Freja, Sif og Eigil. Fjord&Bælt er faktisk det eneste sted i verden, hvor du kan komme helt tæt på de små hvaler. For ikke at tale om de fire legesyge sæler, der bor i bassinet lige ved siden af hvalerne.

Vælg mellem 94 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Tæt på strand og kort vej ind til Kerteminde.Røllikevej dejlig fredelig.
Kerteminde
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Her er meget at opleve og en skøn natur
Kerteminde
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Men boligerne ligger meget tæt
Kerteminde
4 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Dejlig placering med udkig til vandet.
Nordstranden
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Der er roligt og masser af dyreliv, specielt fugle og insekter.
Bovense

Andre artikler

  1. Sommerhus Østfyn

    Østfyn har virkelig meget at byde på. Her findes en pragtfuld natur, der er særlig oplagt at nyde både til fods og på cykel. Desuden er her en stribe af herlige børnevenlige badestrande, spændende museer samt interessante seværdigheder. Østfyn bugner af godt fiskevand, og de hyggelige, atmosfærefyldte byer Nyborg og Kerteminde tilbyder en særlig shopping oplevelse.
    sommerhus østfyn_160-E2104
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S