Kerteminde er et mindre område med skønt beliggende sommerhuse, som byder på rigtig fine muligheder for at slappe af, nyde stemningen i Kerteminde, tage til byens super dejlige og meget børnevenlige strand og for at opleve de mange attraktioner og seværdigheder som Fyn byder på. Start med en tur til byens største attraktion og hils på marsvinene og sælerne i Fjord&Bælt.
Vælg mellem 49 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 6 persner beliggende i gåafstand til Kertemindes bedste badestrand.
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i gåafstand til Kertemindes bedste badestrand. Stranden der regnes for en af Fyns bedste, er børnevenlig og indbyder til dejlige badedage når temperaturen er til det. Emne nr. 130-G51795

Kerteminde har mere end 600 år på bagen og det er vældig hyggeligt at gå igennem de smalle gader med flotte bindingsværkshuse. Her findes også et fint udvalg af butikker, så det kan sagtens lade sig gøre også at få stillet appetitten på shopping.

Ganske få minutters gang fra centrum findes Kerteminde Nordstrand. Det er en dejlig sandstrand som samtidig har meget lavt vand, og derfor er den utroligt børnevenlig. Nyd livet i det varme sand, og hyg jer med at bygge sandslotte, soppe og bade i vandkanten sammen med børnene. Der er badebro og mulighed for at spille beachvolley og håndbold, ligesom der er en kiosk og toiletfaciliteter. Stranden er ganske enkelt en af de bedste på hele Fyn.

Fjord&Bælt er et spændende oplevelsescenter for både børn og voksne, og for dig der ønsker seriøs viden om den forunderlige verden under havets overflade. Oplev Danmarks eneste ynglende hval og delfinernes slægtning: Marsvinene Freja, Sif og Eigil. Fjord&Bælt er faktisk det eneste sted i verden, hvor du kan komme helt tæt på de små hvaler. For ikke at tale om de fire legesyge sæler, der bor i bassinet lige ved siden af hvalerne.

Privat sommerhusudlejning Kerteminde - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Kerteminde er privat ejede. Derfor kan man faktisk kun leje et privat sommerhus Kerteminde. Når du beslutter dig for at leje sommerhus privat Kerteminde hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt. Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service overalt gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Kerteminde? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Kerteminde hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Kerteminde
På denne hjemmeside vil du når som helst finde det største udvalg af sommerhuse Kerteminde. Feline giver dig sommerhuse Kerteminde fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det rigtig nemt at søge mellem dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er nemt og tidsbesparende for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Kerteminde på ét sted!

Leje af sommerhus Kerteminde med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus Kerteminde med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Kerteminde på den letteste måde. Lej dit sommerhus Kerteminde nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Kerteminde - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Kerteminde. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Kerteminde. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Kerteminde hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Kerteminde her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos os. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Kerteminde, et feriehus Kerteminde eller en feriebolig Kerteminde er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Kerteminde til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Kerteminde nu!

Vælg mellem 49 sommerhuse

Inspiration

Vis alle

Andre artikler om Kerteminde

 • Sommerhus Kerteminde weekend

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde weekend. Du kan nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Kerteminde weekend Emne nr. 342-N4-284
 • Sommerhus Kerteminde uge 30

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Kerteminde uge 30. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Kerteminde uge 30 Emne nr. 090-51015
Vis alle artikler om Kerteminde

Andre artikler

 1. Sommerhus Østfyn

  Østfyn har virkelig meget at byde på. Her findes en pragtfuld natur, der er særlig oplagt at nyde både til fods og på cykel. Desuden er her en stribe af herlige børnevenlige badestrande, spændende museer samt interessante seværdigheder. Østfyn bugner af godt fiskevand, og de hyggelige, atmosfærefyldte byer Nyborg og Kerteminde tilbyder en særlig shopping oplevelse.
  sommerhus østfyn_160-E2104
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
  Dejligt sommerhus til 8 personer beliggende kun 125 m fra vandet, 7 km syd for Nyborg på Fyn.